stiri rock

Judas Priest: Firepower la Bucureşti pe 22 iulie - Romexpo

Judas Priest: Firepower la Bucureşti pe 22 iulie - Romexpo
Judas Priest revine la București pe 22 iulie la Romexpo, în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producție fantastică, total nouă, publicului din România. Un melanj de rock, ecrane led, pe o scenă gigant cu mulți decibeli și aceeași muzică heavy metal care ne încânta încă din anii ''70, în cadrul unui eveniment marca Metalhead!

Judas Priest este cu siguranță una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru Best Metal Performance și cu ultimul material, Redeemer of Souls pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele patru decenii de activitate.

Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum Rocka Rolla și Sad Wings of Destiny, au urmat patru albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum British Steel, Point of Entry, Screaming for Vengance și Defenders of the Faith. A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latura mai melodică a hard rock-ului cu albume precum Turbo și Ram it Down.

Totul a culminat cu Painkiller în 1990, album considerat de mulți specialiști dar și fani ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor. În prezent, cei de la Judas Priest pregătesc un nou album care va fi lansat în prima parte a anului 2018.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară.

Biletele au următoarele prețuri iar oferta earlybird este valabilă până pe 9 martie:

- earlybird: 280 lei catgoria A, 175 lei categoria B, 149 lei categoria C, 129 lei categoria D;

- presale: 300 lei categoria A, 195 lei categoria B, 169 lei categoria C, 149 lei categoria D;

- la intrare: 320 lei categoria A, 210 lei categoria B, 189 lei categoria C, 159 lei categoria D;

* Categoria A - cu loc pe scaun în tribuna VIP (doar 1000 de bilete); Categoria B - fără loc, în fața scenei (doar 1000 de bilete); Categoriile C și D - în spatele categoriei B, fără loc (4000 de bilete)

* Copiii cu vârstă sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C și D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

* Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

* Concertul are loc în aer liber! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu trei zile înainte de concert.




MAI MULTE DESPRE Judas Priest
Posted by Fantotzii, at 22:20 |  December 23, 2017  | 5 Comentarii  | 2743 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Judas Priest: Firepower la Bucureşti pe 22 iulie - Romexpo

  • Mentionez ca acest comunicat a fost copiat cuvant cu cuvant de pe site-ul celor de la Metalhead, adica, cei care organizeaza evenimentul. Am vrut sa punctez acest apect, deoarece Sad Wings of Destiny nu e doar o simpla incercare discografica, ci... intamplator, chiar cel mai bun album Judas Priest din toate timpurile. Evident, conteaza mai putin chestia asta, era o chestie de barfa... de stat la o bere cu un fan JP (hai frate ca e mai bun Painkiller, ce ai?). Important e ca Judas Priest vine in Romania... poate pentru ultima oara.

    1. Posted by Fantotzii | 23 Decembrie 2017 22:40
  • Haide man, chiar cel mai bun album JP din toate timpurile? British Steel, Screaming for Vengeance, Painkiller?!?
    Apropo de Painkiller, uite ce spuneai mataluta chiar in cronica de pe Metalfan :D :
    "cei de la Judas Priest si-au adunat toate puterile posibile si imposibile, si astfel in luna septembrie a anului 1990 au pus-o de un album care nu numai ca le-au spalat toate pacatele din trecut, dar chiar a ramas in istorie ca fiind cel mai bun disc de heavy metal din toate timpurile, pentru foarte multi ascultatori ai genului."
    Altfel na, vorba ta, e bine ca Judas vin la noi anul asta. Anul trecut a fost relativ slabutz in materie de concerte metal, sa speram ca 2018 va fi ceva mai bun :)

    2. Posted by Garm | 04 Ianuarie 2018 15:47
  • Ma, treaba e ca nu merg pe ideea ca ce e heavy metal e si bun (in sensul ca, daca o trupa scoate doua albume, unul pop, altul heavy metal, atunci automat ala heavy metal tre sa fie ala suprem; deloc). Adica, vad in Sad Wings of Destiny un album de exceptie, insa nu de heavy metal. Sau nu heavy metal pur. Painkiller e mai heavy metal decat Sad Wings of Destiny, chiar daca se duce mult inspre thrash. Mai exact, in 76, cand a aparut Sad Wings of Destiny, termenul de heavy metal nu era mai deloc definitivat precum s-a intamplat in anii '80. Album asta are cate putin din de toate. Are si heavy metal, si hard rock si pop si progresiv... intalnim foarte des elemente Queen, Thin Lizzy, sau Black Sabbath, care fac din album unul destul de compelx (poate cel mai complex din istoria trupei). Dar in acelasi timp mi-e greu sa il pun aceeasi oala cu albumele heavy metal care au marcat istoria genului (cu toate ca este un album foarte influent pentru miscarea NWOBHM, cel putin). Evident, asta nu inseamna ca nu poate fi cel mai bun album al trupei, cum de altfel chiar e. British Steel e un album bun in mare, de heavy metal adevarat, insa am prostul obicei de a ma raporta si la anul aparitiei, an in care au aparut cel putin patru albume cu mult peste el: Back in Black, Heaven and Hell, Lightning to the Nation, Iron Maiden (desi, si in 76 gasim albume mai smechere, dar nu la o diferenta atat de mare). Ca sa nu mai zic de Metal Gods, United, sau Living after Midnight - care-s naspa. Screaming for Vengeance e supersmecher, ca si fata A din Defenders of the Faith.

    3. Posted by Fantotzii | 05 Ianuarie 2018 00:45
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri