stiri rock

KAMELOT: vocalistul Roy Khan a parasit trupa

KAMELOT: vocalistul Roy Khan a parasit trupa
Vocalistul norvegian Roy Khan a anuntat ca a parasit trupa Kamelot:
"Au fost multe speculatii cu privire la faptul ca nu plec in turneu cu Kamelot si vreau sa fac o declaratie, desi aceasta probabil nu va pune capat discutiilor in legatura cu ceea ce se intampla de fapt. Toamna trecuta le-am spus membrilor trupei (dupa epuizarea mea) ca parasesc Kamelot. Bineinteles ca au fost socati de aceasta veste (atat ei, cat si casa de discuri si toti ceilalti colaboratori). Au vrut sa-mi mai dea timp de gandire, insa decizia mea este ferma. S-a terminat."

"Imi pare foarte rau ca decizia mea afecteaza atat de multi oameni, dar urez trupei si colaboratorilor toate cele bune pentru viitor. M-am bucurat de fiecare secunda in lumina reflectoarelor. Cum ar fi putut fi altfel?... am fost sustinut de cei mai mari fani din lume! Voi fi intotdeauna recunoscator pentru ceea ce voi si
Kamelot mi-ati oferit si, in acelasi timp, imi pare rau ca totul trebuie sa se termine aici."

Ceilalti membri Kamelot au inceput deja cautarile pentru un nou vocalist: "Cu respect, ii acceptam plecarea din trupa si ii uram succes in activitatile sale viitoare."

"Am in minte cativa muzicieni. Dupa cum va puteti imagina, aceasta este o decizie foarte importanta. Sunt cativa vocalisti extraordinari care ne-au contactat deja, dar nu ne vom grabi, deoarece vrem sa gasim persoana potrivita.
", a spus fondatorul trupei Thomas Youngblood

Kamelot va sustine urmatoarele concerte impreuna cu vocalistii invitati Fabio Lione and Tommy Karevik.


MAI MULTE DESPRE Kamelot
Posted by Ella, at 16:19 |  April 23, 2011  | 8 Comentarii  | 4144 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KAMELOT: vocalistul Roy Khan a parasit trupa

  • Ce ***, nevermoreu acuma kamelotu.
    Sincer , nu pot concepe kamelotu fara vocea lui roy khan, care era trademarku trupei. Cred ca un factor in decizia aceasta a fost si ultimul album semnat kamelot neagreat de fani ca albumele anterioare. In fine , sper sa gaseasca o trupa buna , daca va mai face muzica.Bineinteles ca nu va mai realiza ce a realizat alaturi de kamelot dar , surprizele apar cand nu te astepti.

    1. Posted by harker619 | 23 Aprilie 2011 19:40
  • Sa speram ca va realiza mai bine, ca cu Kamelot n-a facut mare lucru. O reuniune Conception, poate?

    2. Posted by Geralt de Rivia | 24 Aprilie 2011 11:33
  • Vrei sa zici ca nu ti-a placut The Fourth Legacy ? Sau Karma? Cred ca au facut totusi destul de mult pentru power metalul progresiv american. Nu mai tin minte de ce s-a despartit Conception dar cred ca simteau ca si-au epuizat ideile (la fel ca Ark de exemplu). Nu stiu daca mai pot scoate ceva de valoare acum pentru ca ceilalti membri nu au facut prea multe dupa desfiintarea trupei. Sa vedem ce fac si Sanctuary pentru ca nici de la ei nu ma mai astept la performante prea mari.

    3. Posted by Arthur | 24 Aprilie 2011 13:59
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri