stiri rock

KANDAON: album nou si componenta noua (VIDEO)

KANDAON: album nou si componenta noua (VIDEO)
Trupa de black metal Kandaon va lansa in curand un nou album, intitulat Ageless Through Time. Materialul a fost inregistrat in noua componenta ce ii reuseste pe: Ciprian Florea: voce +chitara, Costin Chioreanu (Mediocracy, Nightpray): chitara + bass, Razvan Raduta (Cap De Craniu, H8, Nightpray): tobe si va fi lansat in curand sub egida Arcana Noctis.

Tobele au fost inregistrate si mixate de Razvan Raduta in vreme ce restul instrumentelor au fost inregistrate de catre Costin Chioreanu si Ciprian Florea. Mixajul final si masterul a fost realizat de Costin Chioreanu.

Despre acest material Ciprian Florea declara:
"Desi pastreaza acelasi spirit, Ageless Through Time reprezinta un nou inceput in istoria trupei, fiind primul album inregistrat in componenta stabilita in 2010. Dupa terminarea acestui material pot spune ca Razvan si Costin sunt membrii pe care Kandaon i-a cautat in ultimii trei ani."

Despre acest material Costin Chioreanu declara:

"Am vrut sa ne concentram pe adevaratul spirit black metal, sa facem un album sincer care sa ma poarte cu gandul la paduri si intuneric, sa ma faca sa uit de tot ce ma inconjoara acum si sa ma reintoarca la starea de spirit primordiala legata de acest stil muzical. De aceea, poate unora materialul le va aduce aminte de mijlocul anilor '90. Sunetul este de asemenea destul de old-school, asa ca cei ce asculta metal facut la spital nu vor fi satisfacuti."

Primul sample audio de pe noul album poate fi ascultat in trailerul video de mai jos:

 

Piese mai vechi, inregistrate de trupa in alta componenta pot fi asculate aici: http://www.myspace.com/kandaonbm
Sursa: Twilight13media


MAI MULTE DESPRE Kandaon
Posted by H., at 12:54 |  October 25, 2011  | 0 Comentarii  | 2030 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KANDAON: album nou si componenta noua (VIDEO)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri