stiri rock

Karl Logan (MANOWAR): 'Va asteptam pe toti la concert!' (VIDEO)

Karl Logan (MANOWAR): 'Va asteptam pe toti la concert!' (VIDEO)
Regii metalului au tinut sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania, care poate fi urmarit pe www tuborg.ro si http://ro.sonispherefestivals.com.

Ne vom intoarce in Bucuresti in data de 25 iunie, ne-am simtit minunat ultima oara cand am fost in Romania si speram sa va revedem pe toti acolo!” – Karl Logan (Manowar)
 
 
 
The Kings of Metal vor păşi din nou pe tărâm românesc, şi nu oricum, ci în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival! Cel mai zgomotos grup de heavy metal din lume revine în România la cererea miilor de fani, pentru a susţine un concert de zile mari, în clasicul stil Manowar.

Cei de la Manowar vor oferi publicului o seară de metal adevărat, cum doar ei ştiu să facă, aşa că vă invităm să bucuraţi alături de idolii voştri de un spectacol live incredibil.

Cei de la Manowar vor urca pe scena Tuborg Green Fest presented by Sonishpere Festival in seara zilei de 25 iunie, pentru a oferi un concert „in forta” tuturor impatimitilor trupei.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe ale momentului, cat si „greii” rockului ultimelor decenii.

Despre Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment

Sursa: D&D East Entertainment


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by H., at 15:45 |  June 04, 2010  | 0 Comentarii  | 3243 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Karl Logan (MANOWAR): 'Va asteptam pe toti la concert!' (VIDEO)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri