stiri rock

KARNIVOOL: programul concertului din Brasov

KARNIVOOL: programul concertului din Brasov
Karnivool ajung pentru prima data in Romania, in cadrul unui concert eveniment ce are loc vineri, 20 iunie, in Club Rockstadt din Brasov. Invitati speciali: FusionCore si Days Of Confusion.

Programul evenimentului:
Open Doors: 19:30
Days Of Confusion: 20:20 - 21:00
Fusioncore: 21:20 - 22:00
Karnivool - 22:30 - 00:00
Afterparty cu Dj Buvnitz.

Filmarea si fotografiatul cu aparate si camere foto profesionale - HD si obiectiv detasabil - este interzisa, va rugam sa respectati aceasta cerere. Puteti face poze cu aparate cu obiectiv nedetasabil.

Pentru cei care si-au facut rezervari in avans, biletele pot fi ridicate de la club, in ziua concertului, incepand cu ora 14:00. Pentru a evita pe cat posibil aglomeratia la intrare, rugam sa va ridicati biletele pana in ora 19:00. Nu este un necesar, insa ne-ar ajuta pe toti pentru un acces cat mai usor la intrare.

Rezervari pot fi facute in continuare pe adresa rockstadt@yahoo.com. Pretul unui bilet in avans (prin rezervare) este de 35 de lei. Biletele la intrare (fara rezervare) vor avea pretul de 45 de lei.

Revolutia este o afacere haotica si neechilibrata. Provoaca mersul firesc, iar pentru cei ce aleg o cale diferita, revolutia poate avea un risc mare dar si o recompensa pe masura. Astfel poate fi descrisa si calea muzicala urmata de Karnivool. De la debutul Themata (2005) si panna la Sound Awake (2009), Karnivool au devenit rapid una din cele mai vitale forte ale scenei progresive moderne.
 
 
In 2013 a urmat un al treilea album, Asymmetry, disc compus pe parcursul a doi ani si inregistrat alaturi de legendarul producatorul Nick DiDia (Rage Against The Machine,Mastodon). Asymmetry a fost albumul care a ajuns pe primul loc in topul australian, reusind sa obtina si primul disc ARIA. Este unul din cele mai bune albume ale anului 2013 si unul din putinele materiale care a reusit sa obtina discul de aur in mai putin de 10 zile.
 
De la lansarea sa, Assymetry a fost promovat intens in Australia, Europa si America de Nord. Turneul din octombrie/noiembrie a fost sold out, iar Karnivool au ajuns pentru prima data in tari precum Rusia, Polonia, Slovacia dar si la festivaluri cu renume ca Sonisphere, Provinssirock si Rock Am Ring/Rock IM Park.
 
Asymmetry s-a bucurat de recenzii excelente din partea publicatiilor de specialitate:
 
'An album of extraordinary beauty and depth...thanks to some gripping riffery (Nachash) and Ian Kenny's shepherding vocals, Karnivool have made a record to enjoy as much as admire.'Kerrang
 
'Majestic..Mezmerising....a highly accomplished piece of work on a par with much of the output surfacing in the incresingly fertile overseas porgessive scene, buoyed by impressively technical, world class musicianshipRolling Stone
 
'Third album Asymmetry is their best yet, a cavalcade of spiky riffs softened by ethereal moods'Q Magazine
 
'This is scintillating, widescreen rock music that eschews traditional formulae in favour of a hypnotic, ever-changing hybrid of ideas, Asymmetry looks certain t o probel the Australians to much, much greater heights' 8/10 Metal Hammer
 
'One of the most exciting progressive alt-rock bands to emerge in yearsTotal Guitar
 
 
Concertul ii va avea ca invitati speciali pe:
 
FusionCore - Brasov (alternative/progressive)
 
Concertul marcheaza revenirea trupei dupa o absenta indelungata, un amestec ingenioz intre sonoritati jazz, progresive, alternativ si chiar metal. Trupa brasoveana are la activ un material full-length, Permanent Voyage, inregistrat in studioul Tom Tom din Budapesta si promovat in cadrul unui turneu national extins.
 
 
Days Of Confusion - Bucuresti (alternative metal)
 
Days Of Confusion vor ajunge pentru prima data in Brasov, concertul marcand una din primele aparitii intr-o formula extinsa. Citandu-si influentele din nume ca DredgTool sau Karnivool, formatia lansata de Cezar Popescu (Vita de Vie) este una din primele produse muzicale autohtone ce abordeaza sonoritati contemporane ale scenei rock si metal, oferind ascultatorului o experienta audio si vizuala inedita.
 
 
Concertul Karnivool la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.

 
Sursa: Rockstadt
 


MAI MULTE DESPRE Karnivool
Posted by Fantotzii, at 20:07 |  June 16, 2014  | 0 Comentarii  | 1284 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KARNIVOOL: programul concertului din Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri