stiri rock

Kelly de la Neurosis şi Parker de la Buried at Sea prezintă un single cu videoclip pentru Mirrors For Psychic Warfare

Kelly de la Neurosis şi Parker de la Buried at Sea prezintă un single cu videoclip pentru Mirrors For Psychic Warfare
În 2015 apărea un vinil menit să anunţe o nouă colaborare între chitaristul şi vocalistul Scot Kelly de la Neurosis şi multi-instrumentistul Stanford Parker de la Buried at Sea, sub numele Mirrors For Psychic Warfare, o urmare a explorării experimentale pe care cei doi au desfăşurat-o odată cu iniţierea proiectului Corrections House. Anul următor a fost lansat albumul de debut Mirrors For Psychic Warfare, iar acum aflăm că avem de-a face cu un nou material de studio, „I See What I Became”. Iată primul single extras de pe acesta, „Crooked Teeth”, prezentat prin intermediul unui videoclip în care elementele organice devin personaje generatoare de tensiune.

 
 
Stilul Mirrors For Psychic Warfare implică o latură întunecată a noise-ului experimental, cu valenţe drone şi industriale, la care Scot Kelly adaugă propriul stil de dark folk cu care s-a făcut apreciat. Noul album „I See What I Became” a fost de produs de Seward Fairbury, care a lucrat şi al doilea album Corrections House, iar mastering-ul a fost asigurat de Collin Jordan, alt colaborator de nădejde din această gaşcă, care şi-a pus amprenta şi pe materiale de la Voivod, Eyehategod şi multe altele. „I See What I Became” va fi lansat în septembrie la label-ul pornit de muzicienii de la Neurosis, Neurot Recordings.
 
© Julie Patterson


MAI MULTE DESPRE Mirrors For Psychic Warfare
Posted by Gina S., at 13:38 |  August 27, 2018  | 0 Comentarii  | 5554 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kelly de la Neurosis şi Parker de la Buried at Sea prezintă un single cu videoclip pentru Mirrors For Psychic Warfare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri