stiri rock

KISTVAEN: anunta data si locatia de lansare a discului 'Desolate Ways'

KISTVAEN: anunta data si locatia de lansare a discului 'Desolate Ways'
Proaspat intorsi de pe scena Rockstadt Extreme Fest, unde si-au lasat auzite acordurile depresive intre pinii dezolanti dimprejur, Kistvaen, cei cinci blackeri din sud, fac publice detaliile unei noi etape!

Lansarea celui de-al doilea album discografic, Desolate Ways, va avea loc in data de 3 octombrie in Club Colectiv, Bucuresti. Albumul Desolate Ways, a fost inregistrat si mixat la Raza Studio in Bucuresti, de catre Alex Dragomir. Masterul albumului a fost realizat in Stockholm, Suedia, de catre Mats "Limpan" Lindfors in celebrul studio The Cutting Room.

Stege, vocalistul trupei, declara:

"Desolate Ways a fost o calatorie pe care sunt mandru ca am parcurs-o, si de-a lungul careia am transpus o parte din mine. Sunt multumit de rezultatul final al albumului si sper ca cei ce-l vor asculta, sa-mi impartaseasca sentimentele."

 

Alaturi de Kistvaen, pe scena vor urca doua trupe special invitate pentru acest eveniment, a caror identitate urmeaza sa fie dezvaluita in curand.

Vlad, chitara: "Sunt incantat de drumul parcurs pana aici si ard de nerabdare sa ne prezentam in fata publicului in Club Colectiv. Cat despre invitati, ma trece un fior rece, de emotie ..."


Sursa: Kistvaen


MAI MULTE DESPRE Kistvaen
Posted by H., at 12:16 |  August 21, 2014  | 0 Comentarii  | 2318 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KISTVAEN: anunta data si locatia de lansare a discului 'Desolate Ways'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri