stiri rock

Kraftwerk: părinții muzicii electronice revin în România cu un show inovator

Kraftwerk: părinții muzicii electronice revin în România cu un show inovator
 După numeroase turnee mondiale de succes, „părinții muzicii electronice“, Kraftwerk revin în România pe 1 martie 2018, la Arenele Romane din București. Combinând muzica și arta, concertul Kraftwerk 3-D este considerat „Gesamtkunstwerk”-o adevărată operă de artă. 
 
 Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hütter și Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang în Düsseldorf, Germania, unde au conceput și produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor '70, Kraftwerk primește recunoaștere internațională pentru muzică electronică revoluționară și experimentarea cu sunete robotice și alte inovații tehnice. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.  
 
 Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate și ritmuri computerizate, a avut o majoră influența în dezvoltare multor genuri muzicale, de la electro la hip hop și de la techno la synthpop. 
 
 Pe lângă inovațiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecții gigantice, roboți și imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine și culoare prin care membrii trupei-Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen, pun în valoare relația strânsă dintre om și mașină. 
 
 Seria de concerte 3-D a început în 2012 la prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York (Moma) și a continuat cu reprezentații la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo) Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) și Muzeul Guggenheim (Bilbao). 
 
 La 8 ani de la prima vizită în România, legendara trupă revine pe 1 martie 2018 cu un concert inedit ce promite fanilor o experiență multimedia senzațională. Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, și în magazinele partenere, la următoarele categorii de preț: 181 lei pentru zona Golden Circle și 151 lei pentru zona Acces General.
 
 
Sursa: Emagic


MAI MULTE DESPRE Kraftwerk
Posted by H., at 15:51 |  November 10, 2017  | 0 Comentarii  | 2037 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kraftwerk: părinții muzicii electronice revin în România cu un show inovator

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri