stiri rock

KREPUSKUL: finalisti la Local Heroes 2012

KREPUSKUL: finalisti la Local Heroes 2012
Trupa clujeana Krepuskul a castigat finala nationala a concursului Local Heroes ce s-a desfasurat la Sf. Gheorghe si vor participa la finala internationala Local Heroes ce va avea loc in august 2012 in orasul capitala culturala europeana (in Portugalia, Germania sau Finlanda). De asemenea, clujenii vor participa si la festivalul Csostock din Nagykanizsa (Ungaria) si la festivalul Rock Stage 2012 din Sf. Gheorghe.

Prima editie a concursului Local Heroes a avut loc în anul 1989 după unificarea Germaniei si a avut ca scop pe lângă descoperirea de tinere talente muzicale crearea unui organism care să vina în întâmpinarea si promovarea artiştilor într-un cadru organizat.

În 20 de ani de existenta Local Heroes a devenit un festival international, în care tari participante ca Austria, Belgia, Olanda Ungaria si-au dat mâna, creând astfel o punte între artisti, provenind din medii culturale, sociale şi etnice diferite.

Local Heroes este o competitie unde artisti interpreti a diferitelor genuri muzicale îşi pot împărtăsii experienta şi unde pot primi sprijin logistic pentru promovare la nivel international. Nume ca Madsen sau Tokio Hotel sunt doar câteva dintre multele formatii care si-au pornit cariera cu sprijinul şi pe scenele Local Heroes.

Conferinţa anuală a concursului în 2010 a fost organizat la Pecs, Ungaria, unde pe lânga ţările participante numaradu-se şi Slovacia si Romania, dreptul de organizator a concursului în România din 2011 revenindu biroului E.R.SZ.I. care de ani de zile inregistrează o activitate constantă îndescoperirea si promovarea muzicii Live si a tinerelor talente. Detaliile despre finala internationala Local Heroes 2012 vor fi afisate in curand pe www.local-heroes.de


MAI MULTE DESPRE Krepuskul
Posted by Klawz, at 09:50 |  October 04, 2011  | 2 Comentarii  | 1875 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KREPUSKUL: finalisti la Local Heroes 2012

  • Felicitari. Cine a mai participat? Nu am auzit nimic de concurs pana acum.

    1. Posted by Vlad Dracul | 05 Octombrie 2011 11:20
  • sanchi n-ai auzit, de fapt n-ai avut si tu 500 de euro, ca am inteles ca asa se poarta :))

    2. Posted by Negura | 05 Octombrie 2011 15:05
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri