stiri rock

KRISIUN, MALEVOLENT CREATION si VITAL REMAINS vor concerta la Bucuresti

KRISIUN, MALEVOLENT CREATION si  VITAL REMAINS vor concerta la Bucuresti
Dupa ce vor fi strabatut timp de peste o luna Europa, trupele din turneul Sounds of the Extreme isi vor incheia periplul la Bucuresti, intr-un eveniment marca Hatework, in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest. Pe scena din Clubul Fabrica, in seara de vineri 3 Martie, vor urca trei dintre cele mai importante nume ale metalului extrem mondial:

Krisiun (BR)

Super combo-ul brazilian de death metal activ inca din 1991 vine la Bucuresti pentru a doua oara, dupa recitalul sustinut pe scena din Studio Martin in 2007. Cei trei frati din Rio Grande do Sul pregatesc un recital zdrobitor, in care vor fi incluse atat piese de pe ultimul material de studio (The Great Execution - 2011 – Century Media), cat si de pe cele editate anterior (7 albume full-length).

Pentru cunoscatorii stilului si nu numai, Krisiun reprezinta un nume de referinta, care nu mai are nevoie de nici o prezentare.
http://www.myspace.com/krisiun666
http://www.facebook.com/krisiun.official

Malevolent Creation (US)

Intr-un timp relativ scurt, americanii din Florida revin in Romania, dupa concertul sustinut in acelasi club in vara anului trecut. Trupa implineste 25 de ani de activitate in acest an (a fost fondata in 1987 in Buffalo – New York, oras din care provin alte legende vii ale metalului extreme mondial – Cannibal Corpse), rastimp in care a editat un numar impresionant de produse (nu mai putin de 11 albume full-length, pe langa alte produse oficiale).
Atat pentru cei care nu au participat la concertul din 2011 cat si pentru cei care au fost acolo, recitalul Malevolent Creation va reprezenta, fara indoiala, o experienta aparte.
http://www.myspace.com/malevolentcreation
http://www.facebook.com/malevolentcreation?ref=search

Vital Remains (US)
Vital Remains este un nume consacrat in death metalul mondial, atat prin istorie (trupa este activa din 1988) dar mai ales prin stilul abordat. Americanii au mai concertat in Romania atat in 2007 (Timisoara) cat si in 2009 (Cluj-Napoca si Bucuresti). Vital Remains a creat unul dintre cele mai apreciate produse ale genului (Dechristianize-2003), beneficiind de aportul unor muzicieni de calibru atat in ceea ce priveste compozitiile (Dave Suzuki – chitara, Glenn Benton – voce in Deicide) cat si in privinta aparitiilor live (Derek Boyer – bass in Suffocation).
http://www.myspace.com/vitalremains
https://www.facebook.com/pages/Vital-Remains-Official/294554723911556

Ostilitatile vor fi deschise de catre Hatesower (IT), o trupa pe care cu siguranta multi din participantii la concert o vor gasi interesanta si care compleaza grupul de trupe din noul val italian (Hour of Penance, Fleshgod Apocalypse). 
http://www.myspace.com/hatesower

Concertul va incepe la ora 18, biletele fiind disponibile atat in avans, la pretul de 45 RON (prin biletoo.ro, blt.ro, reteaua librariilor Adevarul si reteaua magazinelor Flanco), cat si la intrare, in ziua evenimentului, la pretul de 55 RON.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Romanian Thrash Metal Club.

Sursa: Hatework


MAI MULTE DESPRE Krisiun, Malevolent Creation, Vital Remains
Posted by Dragos P., at 01:01 |  February 13, 2012  | 0 Comentarii  | 3334 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KRISIUN, MALEVOLENT CREATION si VITAL REMAINS vor concerta la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri