stiri rock

KRUNA 3: ROME

KRUNA 3:  ROME
DonisArt continua seria KRUNA cu un nou eveniment, dedicat unui artist luxemburghez cu o ascensiune muzicala incredibila: JEROME REUTER.
De la album la album, muzicianul surprinde, deruteaza dar si incanta iubitorul de faze Neofolk, pline de insertii Melodramatice dar si de infuzii Martial-Ambient sau Chanson Noire.

ROME vine la Bucuresti pe 3 decembrie sa-si prezinta noul material, Die Aesthetik Der Herrschaftsfrht, o trilogie ce apare pe 11.11. 2011 si care insumeaza peste 150 de minute de muzica frumoasa, unica, inconfundabila.

De la Tom Waits si Leonard Cohen, pana la Death In June, Nick Cave sau Johnny Cash, ROME reuseste sa-si croiasca cu succes un drum propriu prin desisul de trupe mai mult sau mai putin originale, mai mult sau mai putin comerciale, mai mult sau mai putin cunoscute.

La a patra venire in Romania, ROME prezinta pe 3 decembrie, in Kulturhaus, un concert exclusiv in varianta live, cei 5 artisti pregatindu-se sa ne spuna o poveste din alta lume, unde emotia lirica se imbina spectaculos cu acordurile epice si vocea impresionanta a lui Jerome.

KRUNA 3 se identifica prin „doua ore batute-n cuie” de Melodramatic NeoFolk, incepand cu ora 19.30, in seara de 3 decembrie, in cochetul club bucurestean Kulturhaus. Pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizitionat din reteaua EVENTIM dar si de la intrarea in locatie, in ziua evenimentului. Reamintim ca dupa ora 22.00 usile Kulturhaus se vor deschide pentru desfasurarea programului de club saptamanal, astfel ca reperele de timp propuse de KRUNA vor fi respectate cu strictete.


MAI MULTE DESPRE Rome
Posted by Dragos P., at 23:03 |  September 19, 2011  | 0 Comentarii  | 1725 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KRUNA 3: ROME

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri