stiri rock

Kruna Neios: o noua seara speciala marca DonisArt

Kruna Neios: o noua seara speciala marca DonisArt
Ultima data cand ne-am intalnit la Brasov a fost in mai, la KRUNA Pratar… si am fost destul de multi, care ne-am bucurat de o sambata frumoasa, alaturi si impreuna cu prieteni dar si cu ARCTURUS… de fapt, de prietenii din ARCTURUS, pentru ca muzicienii au stat pana spre dimineata, in Rockstadt, la palavre cu noi.
 
Conform traditiei din ultimii 5 ani, nu a existat vreun decembrie in care sa nu ne intalnim, intr-o formula sau alta, intr-o locatie sau alta… incepand cu 2008, ne-am intalnit cu ROME, chiar in Brasov, dar si cu SPIRITUAL FRONT… in 2009 i-am intalnit din nou, dar la Bucuresti, alaturi de alte 6 trupe. 2010 a fost an sabatic pentru Jerome Reuter, dar am recuperat anul urmator, cu o prezenta la DBE 3 si apoi, in decembrie, tot la Bucuresti. Acolo ne-au incantat cu piese de pe toate albumele, cca 90 de minute de neuitat.
 
La sfarsitul lunii octombrie ROME lanseaza un nou album, "Hell Money", motiv pentru care i-am invitat iarasi in Romania, la KRUNA Neios, pe 8 decembrie, sa ne impartaseasca acum din secretele noilor secvente. Jerome este unul dintre prolificii artisti care nu lasa sa treaca anul si sa nu lanseze un nou material, ceea ce poate mira pe unii… sau ferici pe altii… Incercam sa tinem pasul cu ROME si sa nu pierdem prea mult din ritmul alert al albumelor realizate. Luxemburghezii vor urca primii pe scena in sambata de decembrie si isi vor spune povestea intr-un mod relaxant, cursiv, captivant.
 
 EVERY SILVER LINING HAS A CLOUD este un nume poate necunoscut, poate ciudat… cu membri din mai cunoscutul KWOON, francezii in cauza vin la Brasov pentru primul concert din cariera cu aceasta trupa, deci putem spune ca va fi un moment special nu doar pentru noi, cei prezenti. Intensitatea muzicii lor este cu atingeri emotionale unice si vom avea sansa de a simti pe viu acest lucru.
 
CECILIA EYES a fost o singura data in Romania si putem spune ca au fost o surpriza placuta pentru cei prezenti la evenimentul din 2010. Belgienii vin pregatiti sa ne prezinte cateva piese noi de pe albumul ce va fi lansat anul viitor, dar ne vor canta si cateva secvente mai vechi, de pe precedentele doua albume.
 
SYVEN este o terapie venita dintr-o alta lume, spre o alta lume. Muzica conceputa de Tuomi (ex-NEST) este interpretata pe un instrument traditional nordic, numit kantele. El va veni la Brasov alaturi de Andy, cel ce completeaza cu voce muzica SYVEN, un concept inedit si inovativ pentru tot ceea ce poate exista astazi in muzica. Cei din SYVEN isi vor lansa tot atunci si noul CD/DVD, "Corpus Christii", printr-o vizionare integrala a materialului, dupa concertul propriu-zis.
 
Pretul unui bilet este de 80 lei si se vor gasi doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Capacitatea salii de teatru Reduta permite accesul pe scaune a cca 400 de persoane, un numar mai mult decat rezonabil pentru toti cei posibil interesati.
 
Rezervarile de bilete pot fi facute in intervalul (1 octombrie-30 noiembrie), pe adresa krunafest@gmail.com. Confirmarea rezervarii inseamna un raspuns pe email din partea noastra, plata urmand sa se faca in seara evenimentului, la intrare.

Sursa: DonisArt

 


MAI MULTE DESPRE Cecilia::Eyes, Rome
Posted by Dragos P., at 12:56 |  September 27, 2012  | 0 Comentarii  | 1914 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kruna Neios: o noua seara speciala marca DonisArt

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri