stiri rock

Krypton Reunion: concert in formula de aur

Krypton Reunion: concert in formula de aur
 Pe 10 mai, de la ora 21, în renumitul club bucureștean The Silver Church are loc Krypton Reunion.
 
Trupa Krypton se prezintă în fața publicului în componența care a fost definită ca „formula de aur”. Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan „Lapi”  Lupu, Gabriel „Guriță” Nicolau, împreună cu Cătălin Fotin vor susține concertul care marchează reîntoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o nouă etapă în cariera trupei: revenirea la matcă. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura să asculte piese bine știute ca Fetele cu ochii verzi, Cheamă-măsau Am crezut în ochii tăi. 
 
Publicul tânăr are posibilitatea să regăsească sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrați și cu creativitatea unor instrumentiști îndrăgostiți de rock.
 
Este vremea când căutăm consistența, când ne întoarcem la esența lucrurilor, când regăsim lucrurile bune din viețile noastre. Rock-ul este unul dintre ele.” – declară Eugen Mihăescu, explicând reuniunea, așteptată și cerută de public de ani buni.
 
Așadar, pe 10 mai, în The Silver Church, vă invităm la concertul care celebrează Krypton Reunion și deschide o pagină nouă în istoria rock-ului autohton. 
 
Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Sursa: Gala PR
 


MAI MULTE DESPRE Krypton
Posted by Dragos P., at 17:45 |  March 29, 2012  | 0 Comentarii  | 1929 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Krypton Reunion: concert in formula de aur

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri