stiri rock

KULTIKA: concerte in Bucuresti, Craiova si Sibiu

KULTIKA: concerte in Bucuresti, Craiova si Sibiu
Grupul Kultika a emis urmatorul anunt:

"Kultika pornește din nou la drum. Acest tur în care ne pregătim să plecăm stă sub semnul promisiunii, pentru că avem ocazia să împlinim trei promisiuni a căror realizare am urmărit-o cu răbdare în cursul acestui an.

În primul rând, în turneul de lansare a materialului nostru de debut The Strange Innerdweller nu am reuşit să ajungem în toate locaţiile pe care ni le-am propus iniţial din mai multe motive, însă acum am reușit să asamblăm o nouă serie de concerte împărțită în două părți.

A două promisiune a fost să cântăm cu două trupe dragi nouă, iar prima ocazie o avem acum cu băieții de la Cap De Craniu care s-a materializat prin colaborarea vocalistului nostru Jack Popescu cu această trupă, pe care o respectăm enorm, atât din punct de vedere muzical dar şi datorită calităţii oamenilor ce o alcătuiesc. Iar acum, am finalizat un turneu ce va începe în București pe 30 octombrie în B52, apoi urmează Craiova în clubul Perdido Station (fosta Craiova Veche) pe 31 octombrie și în Sibiu la Bohemian Flow Club pe 2 noiembrie.

Și nu în ultimul rând avem un nou membru la clape, Inia Dinia, cu care am discutat despre posibile colaborari de foarte mult timp însă abia acum am reușit să găsim vibe-ul pentru a îngloba toate ideile comune în proiectele noastre viitoare.
"

MAI MULTE DESPRE Kultika
Posted by H., at 12:30 |  October 30, 2014  | 0 Comentarii  | 1415 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KULTIKA: concerte in Bucuresti, Craiova si Sibiu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri