stiri rock

L.O.S.T. si Legend in concert la Iasi

L.O.S.T. si Legend in concert la Iasi
Pe 22 iunie trupele  L.O.S.T. si Legend vor concerta in clubul The Rock din Iasi  Concertul va incepe la ora 21:00 iar pretul unui bilet este de 10 ron.
 
 
L.O.S.T. (melodic death metal - Bucuresti)
 
Formaţia L.O.S.T a luat fiinţă în martie 2004, după una din repetiţiile formaţiei Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoş, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Din acel moment, componenţa a fost următoarea: BB Hanneman - chitară, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Buşcă - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoş Hălmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepând cu luna septembrie 2006 se alătură trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral).
 
Având o experienţă îndelungată în scena românească, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, apariţii radio-tv precum şi 2 albume înregistrate anterior cu Abigail şi Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere. 
 
Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat şi primul cd promo, în condiţii calitative şi de prezentare deosebite. Materialul promo menţionat anterior se intitulează Ziua ce vine si cuprinde 2 melodii (Ziua ce vine şi Last Breath), înregistrate în studioul Recreate Records din Bucureşti în perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de înregistrări a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat “Last Breath” lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua natională de magazine. 
 
Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreună cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.
 
L.O.S.T. a lansat noul album Remains of Pain in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.
  
 
Legend (heavy/thrash metal - Iasi)
 
Una din putinele trupe de heavy-thrash Metal din Romania!
 
Ne-am infiintat in anul 2008, urmand ca timp de 2 ani sa cantam in mai multe concerte, unele dintre ele alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, cum ar fi: Timpuri Noi, Kumm si Iris, dar si cu trupe din underground-ul Rock-ului autohton: Truda, Krepuskul si Bucovina.
 
Trupa are in repertoriu piese proprii prin care ofera o noua pespectiva asupra muzicii Metal, dar si preluari lucrate in maniera proprie, de la trupe precum: Gotthard, Judas Priest, Pantera, Fight, Dio, Megadeth si Slayer.
 
In perioada 2009-2010 am colaborat cu Teatrul National 'Vaslie Alecsandri' din Iasi pentru partea muzicala a spectacolului de teatru, In Container regia Radu Ghilas. Melodiile noastre au fost cantate live si au constituit soundtrack-ul piesei. 
 
Dupa o perioada de 1 an, in care trupa nu a mai activat, iata-ne in 2012 reuniti intr-o formula noua si cu un sound bine definit!
 
Va asteptam la viitoarele concerte pentru a mentine spiritul Rock-ului in viata!
Componenta:
Vraciu' - Solist Vocal (ex- Spirit, Sukar Nation, Tunguska AC/DC Tribute Band)
Eddie - Chitara (ex- m'Idle)
Dan - Bass (ex- m'Idle, Datora)
Codrin - Tobe (ex- Endorphin, Skepsis / actual Rava)


MAI MULTE DESPRE L.O.S.T.
Posted by Dragos P., at 12:21 |  May 10, 2012  | 0 Comentarii  | 2396 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: L.O.S.T. si Legend in concert la Iasi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri