stiri rock

Labyrinthic Metal Evening: ultimele detalii

Labyrinthic Metal Evening: ultimele detalii
A mai ramas o zi pana cand cei 35 de muzicieni vor urca pe scena clubului The Silver Church din capitala, pentru toti cei ce respecta conceptul pur Metal Underground si doresc sa il sustina in cel mai simplu si onest mod! Trupele sunt pregatite pentru Labyrinthic Metal Evening!

TU esti?

DonisArt te asteapta la o seara memorabila, alaturi de generatii diferite, dar care se ghideaza dupa acelasi reper, muzica metal de calitate.

Usile clubului se vor deschide la ora 19.00, la intrare si in sala fiind alaturi de noi pe tot parcursul desfasurarii evenimentului profesionistii, dar si discretii prieteni de la Blackhawk Security.

KISTVAEN va urca pe scena la 19.45 si nu vom avea timp de respirat zeci de minute bune. INDIAN FALL o ora mai tarziu si ne dorim sa mentinem acest algoritm simplu, din ora in ora, pana la sfarsitul tuturor recitalurilor. THE VISION BLEAK va fi precedata de VULTURE INDUSTRIES iar SHINING va canta dupa Dan Swano si al lui grup NIGHTINGALE.

Nu vom fi insa limitati de timp si dupa, caci toti muzicienii doresc sa se relaxeze si sa discute pana dimineata cu tine. Si nu uita de vizionarea unica a concertelor AGALLOCH si ALCEST sustinute in urma cu jumatate de an, tot in acest club!

Toate trupele vor veni cu accesorii muzicale diferite si rarisime pentru fanii colectionari care vor fi expuse la un stand dedicat. Bestial Records si Beauty Of Pain vor fi si ei prezenti cu o multime de materiale, doar bani sa fie!

Gata cu scrisul… maine seara, 16 octombrie, in clubul The Silver Church. NE vedem acolo!

Sursa: Echipa DonisArt



MAI MULTE DESPRE Indian Fall, Kistvaen, Nightingale, Shining (Swe), The Vision Bleak, Vulture Industries
Posted by Dragos P., at 10:42 |  October 15, 2010  | 0 Comentarii  | 2261 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Labyrinthic Metal Evening: ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri