stiri rock

LACUNA COIL confirmata pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City

LACUNA COIL confirmata pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City
Programul Tuborg GreenFest powered by Rock the City se imbogateste cu prezenta italienilor de la Lacuna Coil, care revin in Romania pentru a-si promova ultimul album, Dark Adrenaline.

Concertul Lacuna Coil va avea loc in data de 30 iunie, in cadrul celui mai mare festival de rock al verii - Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Artistii din line-up-ul evenimentului muzical confirmati deja sunt Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation. Organizatorii au fost receptivi la sugestiile fanilor, iar acestia vor avea parte si in acest an de muzica de calitate si de o atmosfera extraodinara.

A inceput numaratoarea inversa pentru Tuborg GreenFest 2012! Ne bucuram ca si Lacuna Coil s-a alaturat marilor nume deja confirmate, iar lista ramane deschisa. Si la aceasta editie, cei prezenti vor avea parte de o experienţa unica, bucurandu-se de show-urile live, muzica de exceptie, distractie, bere de calitate si nonconformism.” - a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

In egala masura puternice si enigmatice, sinuoasele ritmuri marca Lacuna Coil nu sunt deloc usor de descifrat la o prima ascultare. Prea dure pentru a capata eticheta goth si in acelasi timp prea melodice pentru un metal pur, compozitiile trupei au un sound unic. In plus, incontestabila originalitate a muzicii a facut ca Lacuna Coil sa se numere printre formatiile care si-au construit propriul drum in muzica.

In cadrul concertului de la Bucuresti, Lacuna Coil isi promoveaza cel de-al saselea material de studio, care prezinta inca 12 piese de colectie, melodii triste si intunecate, exprimate insa cu forta.

Lacuna Coil nu este o trupa care obisnuieste sa fie repetitiva, iar Dark Adrenaline pare sa fie un album chiar mai reusit decat precedentul, Shallow Life, lansat in 2009.

Maturitatea muzicala si cursivitatea noilor piese arata ca trupa nu inceteaza sa-si dezvolte orizonturile muzicale, ramanand in acelasi timp fidela originilor sale. “Stim cine suntem si de unde venim, insa in acelasi timp avem o viziune proprie asupra viitorului”, spune solista Cristina Scabbia.“Dark Adrenaline este rezultatul glorios al celor 15 ani de experienta si experimente”, conchide Scabbia.

Albumul Dark Adrenaline este produs de Don Gilmore (cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne si Bullet  For My Valentine), acelasi la care trupa a apelat si pentru realizarea Shallow Life in 2009.

Lacuna Coil se afla in turneul mondial de promovare a noul material. Trupa a cantat deja la Ozzfest, Gigantour si la alte festivaluri europene de mare anvergura, iar in data de 30 iunie ajunge pentru prima oara la Bucuresti.

Fanii se pot astepta la un spectacol deosebit, mai ales ca cei 15 ani de cariera ai trupei au imbunatatit constant performanta lor, iar Dark Adrenaline este gata sa cucereasca publicul din Romania.

Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite sa aduca în Romania in parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiara garantata de trupele de calibru, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat in ultimii ani si in Romania, a dat nastere unora dintre cele mai puternice spectacole internationale. Pana in prezent, Tuborg Green Fest a oferit iubitorilor de muzica concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. In anii trecuti, Tuborg Green Fest a organizat in Romania unele dintre cele mai ample concerte rock, aducand publicului roman nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse in vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si pe www.eventim.ro.

Va reamintim de preturile promotionale, valabile pana in data de 15 mai 2012, inclusiv!

Mai multe informatii despre festival puteti gasi pe pagina de Facebook  si pe pagina web oficiala a evenimentului, www.rock-thecity.ro.

Sursa: Gala PR


MAI MULTE DESPRE Lacuna Coil
Posted by H., at 13:22 |  May 02, 2012  | 0 Comentarii  | 3296 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LACUNA COIL confirmata pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri