stiri rock

Lansare TROOPER in Bucuresti

Lansare TROOPER in Bucuresti
Joi, 8 decembrie 2011, incepand cu orele 20:00, clubul Silver Church va fi locul in care cea mai iubita formatie de muzica metal din Romania, Trooper, isi lanseaza noul album de studio, intitulat Voodoo!

Albumul va fi disponibil online pe www.trooper.ro, www.metalhead.ro si www.bestmusic.ro, incepand cu data de 30 septembrie 2011.

Albumul va putea fi achizitionat in ziua concertului si in format fizic, intr-o prezentare inedita.

Dupa discutii lungi, baietii au reusit sa gaseasca un nume pentru noul lor album. Numele acestuia este unul simplu (Voodoo), dar plin de semnificatii. „Am ales ca subiect pentru disc sa vorbim despre diferitele forme de "posesie" a sufletului. Intr-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim intr-o lume care te poseda in fiecare clipa a vietii tale: mergi la munca si faci lucruri pe care le vrei sau nu, mergi pe strada si faci ce face toata lumea, pornesti televizorul si brusc simti cum unii incearca sa-ti bage lucruri pe gat, inveti ce te pune lumea, te dezvolti cum vrea unul sau altul, iubesti cum esti invatat sa iubesti, traiesti intr-o continua lupta cu tine. In lumea asta, oricine poate sa fie un posibil "vrajitor voodoo".

Vreau sa constientizam toti cate lucruri facem in fiecare zi, lucruri pe care nu le vrem, ba chiar le detestam. Este vorba despre un control al sufletelor in masa. Traim intr-o perioada voodoo si suntem niste papusi care executa exact ceea ce ni se cere. Poate reusim sa ne scoatem toate acele din piept si sa traim asa cum trebuie.” au declarat baietii despre noul lor album.

Concertul Trooper va fi deschis de catre trupa Addiction, o trupa tanara, ce a fost fondata in 2008 dar care are potential. Baietii de la Addiction au castigat pana acum si cateva premii importante si sunt gata sa arate ca isi pot canta live piesele, care in plus, suna si foarte bine!

Cei care doresc sa isi achizitioneze bilete din timp o pot face incepand cu data de 12 septembrie, online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si din reteaua BILETOO, la pretul de 20 Ron.


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Klawz, at 15:23 |  September 13, 2011  | 0 Comentarii  | 2004 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansare TROOPER in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri