stiri rock

Lectii online cu Karl Logan, chitaristul Manowar

Lectii online cu Karl Logan, chitaristul Manowar

Chitaristul trupei MANOWAR, Karl Logan, accepta un numar limitat de elevi, pentru o serie de lectii individuale, online. Karl Logan va fi instructorul personal al fiecarui elev, iar fiecare lectie va fi personalizata, potrivit dorintelor cursantului.

Lectiile vor acoperi toate stilurile si nivelurile, si vor cuprinde toate elementele, de la teorie, game, moduri, construirea acordurilor, pana la tehnici personale ale lui Karl.

Karl Logan a mers in turnee in toata lumea si a aparut in fata unor multimi dezlantuite de fani rock & metal. Iar acum, el personal te poate invata tot ce vrei sa stii, prin intermediul lectiilor online, individuale. Vei putea sa iti aduci prestatia la un nou nivel, si sa iti imbunatatesti imediat abilitatile cu ajutorul lui Karl si al indrumarilor primite chiar de la el.
Fiecare lectie va avea durata de 30 de minute si se va desfasura cu un (1) singur elev. Compania prietenilor sau familiei nu este recomandata in timpul lectiei.

Iata de ce vei avea nevoie, pentru a incepe imediat:
- High Speed Internet Connection
- Camera web
- Microfon si casti
- Skype (www.skype.com)
- Chitara & statie

Pe link-ul urmator poti vedea mesajul lui Karl pe aceasta tema:
http://www.youtube.com/watch?v=kdVCqjHp2e8

Iar pe acest link poti achizitona o lectie:
http://store.magiccirclemusic.com/category/177/Karl-Logan

Pentru o perioada de timp limitata, fiecare cursant va beneficia de un discount de 5% la cumpararea oricarui produs din seria : Karl's Signature MC Guitar: http://www.mcguitars.net/


Sursa: Magic Circle Music



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 00:00 |  August 20, 2009  | 1 Comentarii  | 4443 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lectii online cu Karl Logan, chitaristul Manowar

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri