stiri rock

Legenda speed-thrash-ului german, SDI concerteaza la Sofia pe 5 decembrie

 Legenda speed-thrash-ului german, SDI concerteaza la Sofia pe 5 decembrie

Mult aşteptatul show al trupei SDI, nume legendar al speed thrash-ului german, va avea loc pe 5 decembrie, în clubul BAR ZAR din Sofia.

Trupa s-a reunit anul trecut, după aproape 25 de ani de absenţă şi a confirmat doar 10 show-uri pentru 2015, unul dintre ele fiind cel programat la Sofia.

Bilete electronice pot fia achiziţionate de pe e TicketsMall, la preţul de 30.60 leva (aproximativ  70 lei): http://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=452

Trupa SDI a fost fondată în 1985, în Osnabrück, Germania de către Reinhard Kruse (voce şi bass) şi Ralph Maunert  (tobe). Un an mai târziu au lansat albumul "Satan's Defloration Incorporated", o emblemă a genului speed/thrash, ce include hiturile "Panic in Wehrmacht", "Quasimodo", "I Do not Care" şi "I Wanna f ** k You". Iar în 1988 SDI a lansat "Sign of The Wicked," albumul considerat  stâlpul de rezistenţă al discografiei sale.

După o întrerupere a activităţii de aproape 25 de ani, SDI a revenit în atenţia publicului la începutul acestui an. Showul ce a marcat reuniunea a avut loc pe 31 ianuarie 2015, în Warzburg, Germania şi s-a desfăşurat în faţa a 2000 de spectator. Iar fanii din Bulgaria, România şi ţările învecinate vor avea şansa să îi vadă pe muzicienii din SDI în acţiune, la Sofia, pe 5 decembrie. 

Posted by Ruxia Sandru, at 13:51 |  May 22, 2015  | 0 Comentarii  | 3152 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Legenda speed-thrash-ului german, SDI concerteaza la Sofia pe 5 decembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri