stiri rock

Legumele, fructele si berea, printre pricipalele cerinte ale trupelor Alice in Chains, Anthrax si Manowar

Legumele, fructele si berea, printre pricipalele cerinte ale trupelor Alice in Chains, Anthrax si Manowar
Meniuri vegetariene, bere si apa plata pentru raii rockului mondial

In asteptarea marelui eveniment rock al anului, organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se pregatesc pentru acomodarea trupelor care vor urca pe scena in cadrul festivalului.

Printre preferintele membrilor trupei Alice in Chains, care vor fi prezenti pe scena de la Romexpo duminica, 27 iunie, se numara berea premium cu si fara alcool, vinuri Pinot Grigio sau Sauvignon Blanc, dar si ceaiuri si guma de mestecat fara zahar. Din meniul nu vor lipsi fructele, in special merele, care se pare ca sunt preferatele staffului si artistilor.

Trendul vegetarian este valabil si in cazul trupei Anthrax, acestia solicitand in mod expres ca meniul vegetarian sa fie gatit de personal specializat in acest domeniu. In cazul preparatelor din carne, nu este acceptata sub nicio forma carnea de porc, iar in materie de fructe, Anthrax prefera ananasul, bananele, capsunile si afinele.

Manowar sunt pana in acest moment cei mai exigenti, acestia solicitand catering permanent, de la sosirea la locatie si pana la finalul concertului. Printre cerinte se numara cafeaua proaspat rasnita (normala si decofeinizata), apa fierbinte si ceaiuri asortate (inclusiv ceai verde), apa imbuteliata, sucuri de fructe, lapte (degresat partial si total), lapte de soia, gheata, paini asortate sau fructe proaspete. De asemenea, organizatorii vor trebui sa puna la dispozitie un fel de mancare cald care sa nu contina ceapa, din cauza unei alergii severe a unuia dintre membrii staffului Manowar.
In materie de bauturi alcoolice, membrii trupei au solicitat un vin rosu italian, Amarone della Valpolicella, numai din anii 1990, 1995, 1997, 1999, 2001 sau 2003.

Cele mai recente confirmari ale trupelor care vor concerta in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival includ Accept, Paradise Lost si Orphaned Land, care vor urca pe scena vineri, 25 iuni si Anathema se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe de succes ale momentului, cat si multi dintre „greii” rockului mondial.

Special pentru festival, Tuborg a demarat inca din luna mai o promotie nationala, prin intermediul careia consumatorii berii pot castiga mii de bilete la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival si multa bere Tuborg.

Pe durata promotiei, consumatorii Tuborg se pot inscrie in concurs prin SMS la numarul 1858 (tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau online, pe www.tuborg.ro , in baza codurilor alfanumerice inscrise pe eticheta de pe spatele sticlelor sau de sub inelul dozelor participante la promotie. Pentru consumatorii Tuborg activi in mediul online am pregatit o serie de aplicatii interactive pentru a demonstra ca respira rock. Concursurile pregatite pentru acestia le pot
aduce o noua serie de premii in bere si bilete sau abonamente la cel mai mare eveniment rock al anului.

Pentru cei care nu vor reusi sa isi adjudece un premiu la promotia Tuborg, accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival, isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
•    biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
•    pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 (Normal Circle).
•    biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 (Golden Circle) respectiv 196,10 (Normal Circle).

Despre Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival
Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo din Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Editia din acest an marcheaza si un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al „the big four of thrash metal”: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.
Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment




MAI MULTE DESPRE Alice in Chains, Manowar
Posted by Dragos P., at 15:33 |  June 16, 2010  | 2 Comentarii  | 3897 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Legumele, fructele si berea, printre pricipalele cerinte ale trupelor Alice in Chains, Anthrax si Manowar

  • in ce hal poa sa se sparga in figuri martzafoii de la manowar.

    1. Posted by Geralt de Rivia | 16 Iunie 2010 18:13
  • auzi la ei, paini asortate... le-as sugera io cu ce sa le asorteze, da' mi-e ca se lasa cu ***

    2. Posted by L M G | 17 Iunie 2010 11:21
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri