stiri rock

LEPROUS dezvaluie coperta noului album

LEPROUS dezvaluie coperta noului album
Norvegieni de la Leprous vor lansa noul album, intitulat Coal, pe 20 mai in Europa si pe 28 in America de Nord prin intermediul casei de discuri InsideOut Music.
 
Grafica copertii albumului Coal  poarta semnatura artistului american Jeff Jordan, care a elaborat si artworkul albumului precendent Bilateral, dar a lucrat si cu trupe precum The Mars Volta.

Leprous au declarat despre noua coperta: “Artworkul acestui album a fost greu de conceput. Ne doream ceva intunecat, melancolic, dar cu un caracter distinct. Am incercat mai multe solutii care nu se potriveau cu muzica albumului, pana sa ne decidem sa-l contactam pe Jeff Jordan din nou. Jeff ne-a oferit imediat idei minunate pe care ne-am decis sa le urmam. Artworkul pentru Coal este in opinia mea cel mai iconic de pana acum.

In acelasi timp, Leprous tocmai au terminat de filmat un nou videoclip pentru piesa The Cloak de pe noul album si, fiind potrivit pentru tema albumului, clipul a fost filmat intr-o mina. Acesta va fi lansat in luna mai. 

Un nou videoclip Leprous e aproape gata! Am petrecut o zi foarte lunga in minele Konnerud Hill din Norvegia, captand niste imagini foarte interesante. Videoclipul, la fel ca cel pentru Restless de pe Bilateral, a fost facut de Twitchy Films (http://www.twitchyfilms.com), dar va promitem ca niciun peste sau prajitura nu au fost ranite de data asta. O atmosfera intunecata si umeda, departe in adancuri…” au declarat membrii Leprous despre acest videoclip.

Recent, Leprous a lansat primul single de pe Coal prin site-ul britanic Metal Hammer. Puteti asculta piesa la urmatorul link: www.metalhammer.co.uk/news/leprous-premiere-new-track-chronic
 
Leprous vor canta la mai multe festivaluri europene mari (Wacken, Hellfest, Tuska, etc.) in turneul de promovare al noului album, dar se vor opri si in Romania pentru un concert in Silver Church pe data de 21 octombrie 2013, Bucuresti, organizat de Cavalleria Events.
 

Sursa: Cavalleria Events
 
 


MAI MULTE DESPRE Leprous
Posted by Dragos P., at 12:44 |  April 23, 2013  | 0 Comentarii  | 1584 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LEPROUS dezvaluie coperta noului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri