stiri rock

Let’s Imagine Hell in Ageless Club

Let’s Imagine Hell in Ageless Club
De Halloween, Ageless club vă invită la o petrecere care va aminti de felul în care această sărbătoare a prins viață. Pe vremea celțior, o astfel festivitate marca sfârşitul unui ciclu de viață şi începutul unui alt nou ciclu. În seara de Halloween se consumau fructele şi legumele culese din recolta anului şi se sacrificau animale. Tot atunci, sufletele celor care au murit în anul respectiv îşi începeau călătoria în iad şi focurile ardeau în onorea acestora. Era momentul în care zânele, demonii şi fantomele îşi făceau apariția. De dragul tradiției, gazdele petrecerii de Halloween vă aşteaptă să apăreți în postura preferată, aşa că cine vrea să exprime adorația pentru demoni va purta mască, ori va aduce dovleci sculptați, sau orice fel de costum sau obiect în cinstea Lordul Întunericului şi a spiritelor favorite, putând de asemenea onora invitația aducând doar propriul trup. Atmosfera păgână, visătoare, macabră, morbidă, veselă şi înfricoşătoare se va simți pe deplin grație muzicii, playlistul listând piese ale clasicilor Misfits, Black Sabbath, King Diamond, Necrophagia, Christian Death, Bauhaus, Wednesday 13, The Cure, Killing Joke, iar ochii vor fi tulburați de scene smulse din Suspiria, The Wicker Man, Santa Sangre, Phenomena, Alucarda şi aşa mai departe.

Cu gândul de a se acroda din nou o atenție specială pentru posterele de eveniment, aşa cum oamenii erau obişnuiți pe vremurile secolului trecut, cunoscutul grafician român, Costin Chioreanu a redat povestea tradiționalului Halloween, concepând astfel posterul dedicat petrecerii, ale cărui copii se vor găsi de vânzare în seara cu pricina.

Colecționarii de horror vor avea ocazia să achizționeze şi tricouri cu această ilustrație, produse într-o serie limitată de către cei de la Bumbac 100 si puse la vanzare pe site-ul http://www.bumbac100.ro

Petrecerea de Halloween se va întâmpla pe 31 octombrie, la Ageless Club, începând de la ora 19:00, iar în loc de bilet de intrare, invitații trebuie să aducă bomboane pentru a ademeni spiritele.
Sursa: Twilight13media
Posted by H., at 21:17 |  October 01, 2012  | 0 Comentarii  | 1650 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Let’s Imagine Hell in Ageless Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri