stiri rock

Line up final pentru concertele DECAPITATED

Line up final pentru concertele DECAPITATED
Decapitated, una din cele mai titrate formatii de metal din Europa, ajunge pentru prima data in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc in luna septembrie dupa cum urmeaza:

Duminica, 18 septembrie - Bucuresti, Club Fabrica
Luni, 19 septembrie - Cluj-Napoca, Euphoria Music Hall

Duminica, 18 septembrie va avea loc la Bucuresti prima editie Mighty Owl Festival.

Evenimentul va avea loc in Club Fabrica iar cap de afis vor fi Decapitated. Alaturi de Decapitated vor concerta:

Kistvaen- Kistvaen, considerata drept una din cele mai extreme aparitii live din scena autohtona, revine cu un show ce va cuprinde mare parte din compozitiile prezente pe albumul Unbekannte cat si piese ce vor figura pe al doilea material de studio ce va fi lansat in 2012. Aparitiile Kistvaen au fost tot timpul catalogate drept adevarate experiente sentimentale. In mai putin de doi ani formatia a reusit sa lanseze un album de debut ce s-a bucurat de reactii foarte bune din partea presei de specialitate (inclusiv doua aparitii pe album semnate de Niklas Kvarforth/Shining si Inia Dinia/Negura Bunget), semnarea unui contract cu MIG Management dar si un turneu national in peste 10 orase.

Spectral - Una din cele mai intereante aparitii pe scena bucuresteana, membrii grupului Spectral sunt deja cunoscuti pentru abordarea aproape inumana a unor compozitii bine incadrate in stilul tehnical death metal. Cu o noua componenta, Spectral lucreaza in continuare la inregistrarile pentru materialul de debut, parte din aceste piese find incluse si in setlist-ul pentru concertul din Fabrica. Avand in vedere ca muzica Spectral provine din aceeasi zona ca si a polonezilor, formatia va avea parte de un show special, mai multe detalii fiind disponibile in curand.

Apa Sambetii - Cunoscut si drept apa mortii, un rau infernal ce ajunge pana in Iad, prezentat si in folclorul romanesc. Un nume extrem de promitator pentru scena autohtona, un amestec intre black/death insa cu insertii din cele mai neasteptate zona (inclusiv jazz), formatia devine din ce in ce mai apreciata in randul publicului.

Proof (Bucuresti, hardcore) - Proof a luat nastere in 2006 iar actualmente este una din putinele formatii de hardcore-metal ramase cu adevarat active. EP-ul de debut intitulat Blood Money a fost lansat in 2010 si s-a bucurat de recenzii foarte bune. Experienta de scena isi spune cuvantul iar pana in acest moment Proof au impartit scena cu nume precum Death Before DishonorBorn From Pain, Ignite, No Turning Back, The Setup, Last Hope, Tonedown, Confronto, Burnthe8track si Manifestation. Urmeaza Decapitated.

Coins As Portraits
- (Brasov, experimental/grindcore) - Muzica compusa pentru a provoca si agita. Fara o formula specifica ci doar fast grind si experimental. Societate, filozofie, cunostinta, toate acestea intra in elementul liric. Astfel se poate descrie in cateva cuvinte grupul brasovean Coins As Portraits. Muzica iese din tiparul clasic iar fanii genului extrem vor avea cu siguranta ceva nou de descoperit pe 18 septembrie. Formatia pregateste actualmente albumul de debut.

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.

Pretul unui bilet este de 50 Ron/avans si 60 Ron/intrare

Alte confirmari precum si detalii vor urma in urmatoarele zile.

Va exista si un warm up party pe 18 septembrie la care vor participa si membri formatiei Decapitated! Viziteaza pagina de Facebook!

Concertul din data de 19 septembrie se anunta o seara de death metal de neuitat pentru publicul din Transilvania si nu numai.

Biletele cumparate pana in acest moment raman valabile. Ele se pot gasi la pretul de 50 Ron (avans) si 60 Ron (la intrare).

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.

Viziteaza pagina de Facebook. 

Alaturi de Decapitated, pe scena din Euphoria Music Hall vor urca:

Spiritual Ravishment

Trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) revine pe scena din Cluj-Napoca pentru a prezenta materialul de debut intitulat Children Of The Atom, unul din cele mai apreciate lansari discografice autohtone ale anului 2010.

Avand in palmares concerte alaturi de Misery Index, Lividity, Hate sau God Dethroned precum si aparitii in Romania, Bulgaria, Lividity, Hate sau God Dethroned, Spiritual Ravishment este un nume ce nu are cum sa dezamageasca.

Malpraxis

Este cu siguranta unul din cele mai interesante aparitii ale scenei underground din ultimii doi ani. Trupa a lansat de curand si materialul de debut intitulat Forensickness, un MCD axat pe sonoritati gore death metal.

13 Rituals - Cluj-Napoca

Trupa a luat nastere in 2008 in Cluj-Napoca si ofera un amestec interesant intre hardcore, death metal si groove.


MAI MULTE DESPRE Decapitated, Kistvaen, Malpraxis, Proof, Spectral, Spiritual Ravishment
Posted by Dragos P., at 12:26 |  September 05, 2011  | 0 Comentarii  | 2601 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Line up final pentru concertele DECAPITATED

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri