stiri rock

Lista trupelor semifinaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012

Lista trupelor semifinaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012
Lista trupelor semifinaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012
 
Juriul international (Germania, Ungaria, Romania) a decis la sfarsitul saptamanii trecute trupele calificate pentru cele patru zone in care se vor desfasura in acest an semifinalele pentru W:O:A Metal Battle. Acestea sunt (in ordine alfabetica):
 
Semifinala Bucuresti:
- Bolthard
- Cap de Craniu
- L.O.S.T
- Monarchy
 
Semifinala Cluj:
- Diamonds are Forever
- Guerillas
- Indian Fall
- The Unknown Scar
 
Semifinala Iasi:
- Almost In Range
- EyeLead
- God
- Masked Toys
 
Semifinala Timisoara:
- Apocalips
- Gothic
- Grimegod
- Indefiance
 
Semifinalele se vor desfasura dupa cum urmeaza:
Cluj-Napoca – 4 mai 2012 in Irish&Music Pub
Timisoara – 5 mai 2012 in Daos Club
Bucuresti – 12 mai 2012 in Grill Pub & Rocks Pub
Iasi – 13 mai 2012 in Underground Club
 
Anul acesta este prima editie a concursului in care publicul va avea drept de vot, fiind considerat un membru al juriului. Pentru a evita eventuale presiuni, membrii juriului vor fi anuntati in seara fiecarei semifinale. Castigatoarele semifinalelor se vor infrunta in finala nationala care va avea loc in 17 mai 2012 la Sibiu (Oldies Club).
Formatia din Romania declarata castigatoare va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume!
Trupele participante la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. Incepand cu editia din acest an castigatoarea finalei internationale va obtine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casa de discuri heavy-metal independenta din lume. 
In prezent, W:O:A Metal Battle se desfasoara in 30 de tari diferite. Din 2004, de cand se desfasoara anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs international de talente pentru tinere trupe ale genului

Finala internationala va avea loc in perioada 02.–04.08.2012, in cadrul festivalului Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.
 


MAI MULTE DESPRE ApocalipS, Bolthard, Cap De Craniu, Diamonds are Forever, GOD, Gothic, Grimegod, Guerrillas, Indian Fall, L.O.S.T., Monarchy, The Unknown Scar
Posted by Dragos P., at 14:00 |  April 24, 2012  | 0 Comentarii  | 4530 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lista trupelor semifinaliste pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri