stiri rock

Lux Noctis Party @ Wings Club

Lux Noctis Party @ Wings Club
Dupa terminarea celor 2 concerte sustinute de The Pixels (care lanseaza cu aceasta ocazie videoclipul celui mai nou single, intitulat “One part”) + Robin and The Backstabbers, incepand cu orele 00:00, sunteti invitati sa luati parte la Lux Noctis Party, o seara revival a unei serii de petreceri de succes!

Muzica, atent selectionata de DJane Ina, va include o multitudine de hituri din genuri muzicale diverse, astfel incat ringul de dans sa fie mereu plin!

Nu mai astepta! Ia-ti cei mai comozi pantofi si pregateste-te pentru o seara alternativa pana la ivirea zorilor! Incepe noul an pe ritmuri ale trupelor cult precum: The Cure, The Smiths, David Bowie, Depeche Mode, Pixies, Soft Cell, OMD, Siouxsie & The Banshees, Billy Idol, Iggy Pop etc., dar si a artistilor actuali si nonconformisti de genul: IAMX, Interpol, Editors, Noblesse Oblige, The Knife, The Killers!

Accesul la concerte este de 10 lei, incepand cu orele 21:00, iar la afterparty intrarea este libera!

Va asteptam pe toti cei interesati!

+++

PS: Viva Music pune la bataie 4 invitatii la editia a III-a a Darkwave.ro Fest (TENEK, RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK + Afterparty powered by DJ Luca Anselmi, IT) ce va avea loc pe 29 ianuarie in Cage Club! Participa la Lux Noctis Party, scrie-ti numele pe un bilet de participare la tombola (pe care il vei primi de la bar) si poti castiga o invitatie la Darkwave.ro Fest 3! Tragerea la sorti are loc la ora 1 AM, cand vor fi anuntati si norocosii castigatori!
Posted by Klawz, at 17:09 |  January 03, 2011  | 0 Comentarii  | 1941 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lux Noctis Party @ Wings Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri