stiri rock

M.S. si Silver Bullet diseara in Suburbia

M.S. si Silver Bullet diseara in Suburbia
Heavy metal-ul se intoarce si el printre noi la inceput de an, cu un concert organizat de Stay Metal Forever.
M.S., o trupa veche si talentata care si-a reluat activitatea, alaturi de ceva mai tinerii Silver Bullet vor sustine un concert pe 28 ianuarie, la ora 19.30, in Club Suburbia.

Doru “M.S.” Istudor, fost lider al grupului Voltaj in perioada 1986-1992, este cel care a infiintat M.S. in 2002, cooptand doi fosti colegi de la Voltaj: Sandu “Damigeana” Costica (voce) si Cristi Luca (chitara). Cornel Marin-bas si Dan Himpa-chitara au intregit formula trupei. Chitaristii Cristi Marinescu (fost membru Voltaj) si George Patranoiu au participat si ei la unele concerte si inregistrari din 2002.
Trupa a inregistrat doua albume in 2002 si 2006: “Rugina nu moare” si “A Breath Of Fresh Air”. In prezent. M.S. lucreaza la pregatirea unui nou album care va fi lansat in luna aprilie a acestui an.

In ceea ce-i priveste pe Silver Bullet, Silviu si Tiberiu si-au inceput activitatea muzicala cantand heavy metal pe bancile din fata blocului si in parcuri. La un moment dat, au reusit sa isi cumpere o chitara - Silviu - si o chitara bass - Tiberiu. Pe de alta parte, Marius si Vlad aveau si ei aceeasi pasiune.
Dupa ce au facut cunostinta, prin mici intelegeri s-a ajuns la formula Silviu - chitara, Marius - chitara, Vlad - voce, Tiberiu - bass si Tudor - tobe. Trupa a inceput sa repete intr-un garaj din capatul cartierului Militari. Dupa plecarea lui Tudor la Shell Shock, venirea si plecarea unui alt baterist si mutarea intr-un alt garaj din Drumul Taberei, trupa l-a cooptat in toamna lui 2008 pe tobosarul Gomez de la Inopia. Nici el n-a putut ramane in trupa la momentul respectiv, dar s-a intors in vara lui 2009.
Componenta actuala: Vladimir Sima - voce, Silviu Bercus - chitara, Marius Iacob - chitara, Tiberiu Niculae - bass, Alexandru “Gomez” Dascaloiu - tobe.


MAI MULTE DESPRE M.S.
Posted by Cynyc, at 13:33 |  January 28, 2010  | 0 Comentarii  | 1983 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: M.S. si Silver Bullet diseara in Suburbia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri