stiri rock

Magic Circle Festival 2014 in topul vanzarilor de bilete din Finlanda

Magic Circle Festival 2014 in topul vanzarilor de bilete din Finlanda
 
Ieri s-au pus in vanzare biletele pentru Magic Circle Festival 2014, la care MANOWAR va fi cap de afis, iar dupa doar o zi evenimentul a urcat pe prima pozitie in topul vanzarilor de pe siteul finlandez Tiketti.fi: http://bit.ly/183vOFA
 
Pretul unui bilet standard, ce permite accesul in zona de festival pe 26 iulie, ziua in care MANOWAR este headliner, este de 75 euro. Activitatile premergatoare showului vor incepe de pe 25 iulie, iar cei care doresc sa ia parte la ele vor avea posibilitatea sa isi upgradeze biletul standard. Informatii pe aceasta tema vor fi oferite in curand.
 
Biletele se gasesc pe: Tiketti.fi: http://bit.ly/183vOFA si Lippupalvelu.fi: http://bit.ly/16YEUn4
 
Basistul MANOWAR Joey DeMaio a transmis urmatorul mesaj video, dupa confirmarea trupei MANOWAR ca si cap de afis la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014.
 
 
 
MANOWAR a anuntat faptul ca va fi cap de afis la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, eveniment ce va avea loc pe 25 si 26 iulie 2014, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda.
 
Acesta va fi primul MAGIC CIRCLE FESTIVAL organizat vreodata in Finlanda.
 
Onorand comunitatea mondiala de fani ai trupei MANOWAR, festivalul are loc in tari diferite, iar pana acum a mai avut editii in Germania si Slovenia. La acestea au luat parte spectatori din peste 35 de tari.
 
“Suntem incantati sa aducem MAGIC CIRCLE FESTIVAL pentru prima oara in Finlanda,” a spus promoterul Hardi Loog. “Vom avea un festival fantastic, la care MANOWAR va fi cap de afis cu showul aniversar special Kings Of Metal 2014, cu multe alte trupe si alte forme de divertisment, pentru o experienta metal de neuitat!”
 
In showul aniversar pe care il va sustine ca headliner, MANOWAR va
performa integral albumul “Kings Of Metal MMXIV”, alaturi de alte imnuri metal nemuritoare, prezentand un set de piese „best of”, intr-o productie scenica complet noua. “Kings Of Metal MMXIV” este versiunea speciala, reinregistrata integral, a albumului emblematic "Kings Of Metal," care va fi lansata in primavara.
 
 
"Ii chemam pe toti Manowarrior-ii din Finlanda sa ni se alature, pentru cel mai mare show Metal din 2014!" a anuntat basistul MANOWAR, Joey DeMaio. "Si ii chemam vara viitoare la Helsinki si pe Manowarrior-ii din Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Germania si din fiecare tara metal din lume. Daca inca nu ati fost in Finlanda, aceasta este ocazia perfecta! Razboinicii finlandezi va vor arata cum sa beti, sa petreceti si sa va distrati CU ADEVARAT!"
 
 
Detalii de line up si despre celelalte activitati vor fi anuntate in curand. 
 
 
Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:
 
Miercuri, 19 martie 2014 - Palatul Sporturilor Olimpice din Krasnodar, Rusia.
 
Vineri, 21 martie 2014 – Palatul Sporturilor Luzhniki - Moscova, Rusia
 
Duminica, 23 martie, 2014 – Palatul Sporturilor Yubileyny – St Petersburg, Rusia
 
Vineri/Sambata, 25-26 iulie 2014 – Suvilahti Open Air – Helsinki, Finlanda
 
Pentru mai multe informatii si update-uri constante vizitati:
www.manowar.com
 
 
Iar pentru amanunte privind Magic Circle Festival 2014 vizitati:
 
Posted by Ruxia Sandru, at 16:14 |  November 05, 2013  | 0 Comentarii  | 1673 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Magic Circle Festival 2014 in topul vanzarilor de bilete din Finlanda

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri