stiri rock

MALEVOLENT CREATION: programul concertului de la Bucuresti

MALEVOLENT CREATION: programul concertului de la Bucuresti
Malevolent Creation, una din cele mai vechi formatii de death metal de pe continentul american, ajunge pentru prima data in Romania in cadrul unui concert ce va avea loc pe data de 30 iunie, in Club Fabrica din Bucuresti. Un nume ce completeaza cu mandrie lista trupelor legendare precum Slayer, Kreator, Onslaught, Obituary sau Death, albumele lansate in anii 90 fiind considerate si in 2011 drept monumente pentru scena death metal internationala.

Programul concertului este urmatorul:

Doors Open - 18:30
Cocklush - 19:00 - 19:30
Spectral - 19:40 - 20:10
Code Red - 20:20 - 20:55
Necrovile - 21:05 - 21:40
Malevolent Creation - 22:00 -

Formatia se va afla intr-un turneu de promovare a celui mai nou material, intitulat Invidious Dominion, lansat sub egida Nuclear Blast. Discul s-a bucurat de reactii extrem de favorabile, fapt pentru care grupul american va participa in acest an la evenimente importante precum Inferno Festival sau deja celebrul Hellfest, in Franta.

Biletele pentru concert au pretul de 40 Ron (in avans) si 50 Ron (la intrare). Biletele se pot gasi acum exclusiv in reteaua BILETOO.RO. Astfel, biletele pot fi cumparate pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.

Mentionam ca rezervarile facute pe rezervarifabrica@yahoo.com raman valabile. In cazul in care cei ce au facut rezervari doresc sa-si cumpere biletul in avans din magazin, atunci rezervarea va fi automat anulata in seara evenimentului fara a atrage consecinte negative asupra persoanei in cauza.
Evenimentul este organizat de Mighty Owl Productions


MAI MULTE DESPRE Code Red, Malevolent Creation, Necrovile, Spectral
Posted by Klawz, at 22:30 |  June 27, 2011  | 0 Comentarii  | 3664 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MALEVOLENT CREATION: programul concertului de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri