stiri rock

MANIC STREET PREACHERS la B'ESTFEST

MANIC STREET PREACHERS la B'ESTFEST

MANIC STREET PREACHERS este cel mai nou nume confirmat pe afisul B’ESTFEST! Festivalul va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6 iulie, si va fi urmat pe 11 iulie de B’ESTFEST AFTERSHOCK.
Manic Street Preachers, “alintata” de catre fani ‘Manics’, a impresionat inca de la debut prin versurile inteligente, intesate de o puternica incarcatura politica. Alcatuita in prezent din James Dean Bradfield (voce, chitara), Nicky Wire (bass, voce) si Sean Moore (tobe, voce),  Manic Street Preachers a debutat in 1992, cu albumul ‘Generation Terrorists’, deosebit de bine primit in Asia si Europa. Desi initial a fost considerata o trupa punk-rock, ‘Manics’ si-a schimbat treptat stilul muzical, apropiindu-se mai mult de alternativ.
Au urmat alte sapte albume, printre care si ‘Every Thing Must Go’, considerat cel mai bun material al trupei. Cel mai recent album semnat Manic Street Preachers, ‘Send Away the Tiger’, a fost lansat in luna mai a anului trecut. Hit-urile ‘If You Tolerate This, Your Children Will Be Next’, ‘The Masses Against the Classes’, ‘A Design for Life’, ‘Empty Souls’, ‘Your Love Alone Is Not Enough’ si ‘Everything Must Go’ au cucerit milioane de fani din intreaga lume prin sound-ul aparte si mesajul puternic al versurilor.
De-a lungul carierei Manic Street Preachers a participat la festivaluri celebre precum Glastonbury, Isle of Wight, Rock Ness si V Festival, urmand ca in vara aceasta sa isi treaca in agenda si B’ESTFEST 2008. Printre numele confirmate pana acum pe afisul festivalului se numara Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Roisin Murphy (Moloko), si Judas Priest, la B’ESTFEST AFTERSHOCK. Abonamentele pentru B’ESTFEST (240 de lei) cat si biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK (75 de lei) au fost puse deja in vanzare si se pot achizitiona din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro.

Posted by at 00:00 |  March 12, 2008  | 2 Comentarii  | 2839 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANIC STREET PREACHERS la B'ESTFEST

  • Si restul trupelor???? Cand se confirma odata sa stim daca ne luam bilet sau nu.

    1. Posted by Sharon | 12 Martie 2008 08:47
  • Miiiiştoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!

    2. Posted by danut | 12 Martie 2008 11:41
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri