stiri rock

MANOWAR a inceput in forta a doua parte a turneului Battle Hymns 2011

MANOWAR a inceput in forta a doua parte a turneului Battle Hymns 2011
 
Manowar a demarat aseara in forta a doua parte a turneului Battle Hyms 2011. Uraganul heavy metal s-a dezlanuit in Glasgow, la O2 Academy, in fata unui public infometat de head banging.
 
Prestatia celor patru regi ai metalului a intruchipat inca o data imbinarea perfecta dintre claritatea sunetului si volumul zdrobitor, in timpul unui concert cu durata de aproximativ doua ore. Prima parte a show-ului a revenit pieselor de pe albumul Battle Hymns, lansat in 1982 si reinregistrat in 2011. Cele 8 piese , compuse in 1982, din care răzbate febra sălbatica a zorilor heavy metalului au pus sala pe jar...sau mai bine spus pe headbanging.
 
Desi unii ar putea crede ca doar acel album e un concert in sine, cei obisnuiti cu anduranta Manowar (trupa deţine recordul Guiness pentru cel mai lung concert heavy metal din istorie – peste 5 ore) stiau ca distracţia abia a început.  
 
Au urmat sonorităţi considerate repere ale repertoriului Manowar, precum Brothers of Metal, Hail & Kill, Kings of Metal, sau Warriors of the World.
 
In set-list s-au regasit si piese de pe albumul Gods of war (Sons of Odin si surpriza serii – King of Kings, o piesa prezentata live mai rar), iar God or Man, de pe cel mai recent EP al trupei: Thunder in the Sky, a zguduit sala.
 
Concertul s-a incheiat cu un rasunator Black Wind Fire and Steel, iar pentru outro-ul serii regii metalului au optat pentru.Army of the Dead.
 
Colaborarea dintre Manowar si compania D.A.S. Audio, care asigura sistemul de sonorizare si-a aratat aseara roadele: desi configuratia locatiei nu este una care favorizeaza propagarea ireprosabila a sunetului, echipamentele folosite si adaptarile facute de tehnicieni au produs un rezultat remarcabil: concertul s-a evidentiat prin faptul ca cei prezenti s-au bucurat de o experienta sonora de exceptie, caracterizata de un sunet clar, puternic  si uniform in orice punct al salii.   



 
Pentru update-uri privind desfasurarea turneului vizitati: www.facebook.com/manowar
 
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 16:47 |  November 02, 2011  | 1 Comentarii  | 3507 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR a inceput in forta a doua parte a turneului Battle Hymns 2011

  • Amazing Show! Quality, fidelity and all is needed to satisfy the fans 150%!!! Manowar 4 EVER !
    Fuck The World,
    Hail and Kill !!!

    1. Posted by dperscorillo | 06 Noiembrie 2011 12:10
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri