stiri rock

MANOWAR anunta turneu european si titlul noului album

MANOWAR anunta turneu european si titlul noului album

Avand programate aparitii in calitate de headliner la sase dintre cele mai importante festivaluri din Europa, membrii trupei MANOWAR se pregatesc sa porneasca in vara aceasta, in turneul “Death To Infidels”.

In fiecare tara din lume exista partizani ai “false metal”-ului,” declara Joey DeMaio, basistul trupei.. “Noi, impreuna cu  fanii nostri, suntem discipoli ai metalului adevarat, si simtim nevoia sa ii stergem pe infideli de pe fata pamantului, prin puterea heavy-metal-ului, in stil MANOWAR”, continua el.

In descursul timpului, regii metalului au purtat multe cruciade pentru a mentine viu spiritul “true metal”. In 2009, lupta ii va purta prin intreaga Europa. Aliati le vor fi membrii trupei HOLYHELL si legiunile de fani credinciosi, ce le asculta chemarea, in timp ce striga “hail and kill”.

MANOWAR porneste in cruciada, pentru a inlatura tirania metalului fals, si se va opri la: PROVINSSIROCK 2009 in Seinajoki, Finlanda, pe 13 iunie, HELLFEST in Clisson, Franta, pe 21 iunie 2009, METALWAY FESTIVAL in Zaragoza, Spania, pe 27 iunie 2009, B'ESTFEST AFTERSHOCK in Bucuresti, Romania, pe 5 iulie, 2009, si NORWAY ROCK FESTIVAL, in Kvindesal, Norvegia, pe 10 iulie 2009.

Marele final il va reprezenta FESTIVALUL MAGIC CIRCLE III, evenimentul la care sunt chemati razboinicii ce lupta pentru metalului adevarat, din lumea intreaga. Acesta va avea loc la Loreley, pe malul Rinului, in Germania. Acolo vor fi cantate, in premiera, piese de pe urmatorul CD. Albumul se va numi: “Hammer Of The Gods” si constituie primul capitol din “The Asgard Saga”, aventura fantasy multimedia, fara precedent, pe care MANOWAR o eleboreaza impreuna cu scriitorul Wolfgang Hohlbein.

Pregatirile pentru turneu le puteti vedea:

 

Iar primul preview de pe noul album este disponibil:

 

 

Pentru detalii despre bilete, viziteaza: http://www.manowar.com/  sau http://www.magiccirclefestival.com/. Pentru a afla mai multe despre "The Asgard Saga",  logheaza-te pe:  http://www.asgard-saga.com/


Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  May 26, 2009  | 22 Comentarii  | 3745 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR anunta turneu european si titlul noului album

  • hammer of the gods? se poate ceva mai gay decat asta? death to infidels, frate, hai ca is tari clovnii.

    1. Posted by Lemmy | 26 Mai 2009 21:28
  • si de aia nu mai poti tu dormi asa i?
    chiarai o problema vad!
    nu ti place OK!
    dar stai DRACU IN BANCA TA SI NU MAI MANCA CACAT

    2. Posted by RDoS | 26 Mai 2009 21:53
  • hai ba, frate, chiar n-am voie nici sa rad de clovni. tu nu te-ai prins ca asta vor si ei, sa ne faca sa radem. unde ai vazut tu pensionari cu hammer of the gods si death to infidels?

    3. Posted by Lemmy | 26 Mai 2009 22:48
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri