stiri rock

MANOWAR: Backstage pass disponibil pentru concertul din Bucuresti

MANOWAR: Backstage pass disponibil pentru concertul din Bucuresti

Fanii ce vor lua parte la concertul trupei Manowar din Romania pot opta pentru achizitionarea unui permis de acces in zona de backstage. Fiecare cumparator va beneficia de: tur de prezentare a zonei de backstage, meet'n'greet cu  trupa, autografe personalizate si realizarea de fotografii alaturi de membrii Manowar. In plus, fiecare detinator de backstage pass va primi o serie de produse oficiale.

Permisul, denumit Ultimate Tour Pass a fost pus pentru prima oara la dispozitia fanilor weekend-ul trecut, la Hellfest, in Franta, unde s-a bucurat de un real succes. De altfel, produsul este similar pachetului Ultimate Fan, disponibil pentru al doilea an consecutiv, in cadrul Festivalului Magic Circle.

Pe langa Bestfest, astfel de permise pot fi cumparate si pentru festivalul Metalway, din Spania, (27 iunie) si Norway Rock, din Norvegia (10 iulie). Permisele se pot pot achizitona la pretul de 150 euro, exclusiv online, de la The Kingdom of Steel: http://store.magiccirclemusic.com/

Pentru detalii despre turneu, noul EP Thunder In The Sky, Asgard Saga si toate celelalte lucruri legate de Manowar urmariti site-urile oficiale: http://www.manowar.com/, http://www.magiccirclefestival.com/, http://www.magiccirclemusic.com/, http://www.asgard-saga.com/.

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  June 25, 2009  | 0 Comentarii  | 3164 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: Backstage pass disponibil pentru concertul din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri