stiri rock

MANOWAR: copertile albumelor disponibile sub forma de printuri pe panza

MANOWAR: copertile albumelor disponibile sub forma de printuri pe panza
Cei care apreciaza uluitoarele picturi in ulei, realizate de celebrul artist Ken Kelly pentru copertile albumelor Manowar, au acum posibilitatea sa achizitioneze reproduceri ale acestora.
Ele sunt realizate dupa pictura originala, si sunt disponibile sub forma de printuri  giclée (printuri realizate pe panza pentru pictura, cu o imprimanta de mare fidelitate.) Imprimarea se face la rezolutie mare, cu cerneluri a caror intensitate  nu se estompeaza in timp. Imprimantele adecvate pentru acest procedeu pot utiliza intre 7 si 12 culori.
Fiecare produs obtinut astfel este intai acoperit cu un spray protector, apoi este lacuit si, in cele din urma, intins pe elemente de sustinere din lemn. Dupa ce aceste operatiuni se incheie, produsul poate fi inramat.
Orice artwork, incepand de la Fighting The World pana la Magic – A tribute To Ronnie James Dio este disponibil in aceasta forma de prezentare. Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba vizioneaza materialul de mai jos:



Pentru mai multe informatii, viziteaza: http://www.thekingdomofsteel.com/
Tot aici poti vedea si alte articole recent adaugate in magazinul online.


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 17:33 |  August 21, 2010  | 2 Comentarii  | 6130 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: copertile albumelor disponibile sub forma de printuri pe panza

  • penibilul de joe chiar crede ca in vremuri de criza va vinde desenele alea animate cu ei mari razboinici penibili ai metalului, otzelului , aurului si argintului.....si ceo mai fi. deja povestea lor de mari "wariors" plictiseste de mult, poate valabil ala adolescentii care inca mai viseaza.....decat desenele alea animate pe perete la bani grei mai bine o pictura a unui artist necunoscut....

    1. Posted by dragor | 23 August 2010 00:22
  • Dragor, se scrie "ce-o".Referitor la aceste "opere", desi imi plac foarte mutl Manowar, e o noua treapta de cum sa fim penibili sau twisteri la varste inaintate.Asta plus globuletele de pom de CRACIUN cu logo-ul pe ele alaturi de printurile artistice in care niste boschetari ard o biserica...dar, ce sa le ceri , ei sunt cei ce canta de Odin si Thor si apar cu motoarele pe scena (ca nu erau suficienti judas-ii).Cantam si "Silent Night" dar avem si versuri despre satana si cat de "ola,ola e /macho man" e el.Pentru cine le face marketingul (care le-a "invadat" muzica) celor de la Manowar : ***

    2. Posted by defender | 23 August 2010 10:54
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri