stiri rock

MANOWAR: DVD la pre-sale; contine secvente din Romania

MANOWAR: DVD la pre-sale; contine secvente din Romania

Pe 27 noiembrie Manowar va lansa Hell on Earth V (dublu DVD), si deja se pot plasa comenzi online pentru achizitionarea lui pe The kingdom of Steel, aici. Hell On Earth V este primul DVD din seria Hell On Earth realizat exclusiv in sistemul High Definition. El se evidentiaza si prin faptul ca include versiuni complete ale unor piese ce nu au mai fost auzite sau vazute pe nici un alt DVD al trupei Manowar .

Printre punctele forte ale DVD-ului se numara bisul din turneul „Demons Dragons & Warriors European Tour 2007”. In timpul bisului atmosfera era incendiara, datorita luptatorilor vikingi prezenti pe scena. Bisul cuprinde, in intregime, urmatoarele piese: "The Sons of Odin", "Glory, Majesty, Unity", "Gods of War", "Army of the Dead Part 2", "Odin" si "Hymn of the Immortal Warrior". Printre piesele ce au facut parte din set-listul anului 2007, care se gasesc integral pe DVD se mai numara "Die for Metal", "Gloves of Metal" si "Mountains".

Hell On Earth V” include si filmari din recent incheiatul turneu “Death To Infidels 2009”, in timpul caruia Manowar a fost headliner la sase importante festivaluri europene, din Finlanda, Franta, Spania, Romania, Norvegia si Germania, precum si secvente de la show-ul in aer liber din Moscova. Dintre piesele prezentate in acest turneu, pe DVD figureaza: "God or Man", "Thunder in the Sky", "Call to Arms", "Father", "Let the Gods Decide", "Hand of Doom", "Sleipnir" si "Loki God Of Fire".

DVD-ul acopera si premiera mondiala a proiectului The Asgard Saga, premiera marcata prin lansarea EP-ului “Thunder In The Sky”, la festivalul Magic Circle III, ce a avut loc la Loreley, in Germania. Asgard Saga este prima aventura fantasy, elaborata de Manowar si cel mai bine vandut autor german de literatura fantasy, Wolfgang Hohlbein.

Pe Hell On Earth V se gasesc si momente speciale din cursul anului 2005, din Turcia, Spania, Cehia, Statele Unite si Canada, dar si din cursul anului 2007 din Grecia si Rusia. Demna de mentionat este versiunea integrala a piesei Hail And Kill, filmata in timpul unei furtuni napraznice, cu fulgere si tunete, in temuta Fortareata a celor sapte turnuri din Istanbul. Desigur, mai sunt multe alte momente cheie!

Pentru „Hell On Earth V”  s-a lucrat timp de 5 ani, si cuprinde secvente realizate din peste 150 de unghiuri, obtinute prin filmari din elicopter, cu macara, cu camere suspendate si cu camera HD manevrata manual. Grafica de coperta este, realizata de celebrul artist Ken Kelly,

Pe link-ul urmator puteti vedea cateva secvente de pe acest DVD:
http://www.youtube.com/user/neiljohnson666#p/a/u/2/OENovf0G_FE

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  October 22, 2009  | 0 Comentarii  | 3720 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: DVD la pre-sale; contine secvente din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri