stiri rock

MANOWAR & friends: tribut pentru Ronnie James Dio

MANOWAR & friends: tribut pentru Ronnie James Dio
Manowar va onora mostenirea lasata de Ronnie James Dio, prin lansarea unui CD special, denumit “Magic – A Tribute To Ronnie James Dio”.
Joey DeMaio, basistul trupei Manowar a spus: “heavy metal-ul a pierdut un mare artist si un adevarat getleman. Am avut privilegiul de a fi prietenul lui si, impreuna cu alti prieteni si admiratori, imi doresc sa ii onorez memoria”.
Alaturi de Manowar si alte trupe il vor mai omagia pe cel care a fost o sursa de inspiratie pentru multi muzicieni din intreaga lume. Printre ele se numara: HolyHell, Metalforce, Awaken, Avigal, Crosswind, Dean Cascione, Harlet.
CD-ul, primul dintr-un tribut in doua parti, va cuprinde noi interpretari ale unor piese devenite clasice ale genului, precum: „Holy Diver”, „Heaven & Hell”, „I Speed At Night”, si „Catch The Rainbow”. 
Pentru stiri si informatii privind data de lansare a produsului vizitati: www.magiccirclemusic.com sau www.manowar.com

Dupa ce a incheiat o serie de concerte in America de Sud, trupa Manowar se pregateste sa continue „Death To Infidels World Tour 2010”. Datele urmatoarelor show-uri se gasesc aici: http://www.manowar.com/tour.html

Sursa: Magic Circle Music


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 13:46 |  June 01, 2010  | 0 Comentarii  | 2199 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR & friends: tribut pentru Ronnie James Dio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri