stiri rock

MANOWAR isi uneste fortele cu Hamilton Sterling - Sound Design Specialist la Hollywood

MANOWAR isi uneste fortele cu Hamilton Sterling - Sound Design Specialist la Hollywood
 
Dupa colaborarea cu legenda teatrului si cinematografiei, Brian Blessed (“Hamlet”, “Flash Gordon”), MANOWAR face echipa cu un alt veteran al Hollywoodului: sound designerul Hamilton Sterling. Obiectul colaborarii il constituie tot piesa “The Warrior’s Prayer MMXIV” care se va regasi pe albumul “Kings Of Metal MMXIV”. In cursul acestui an Brian Blessed a inregistrat partea narativa pentru aceasta piesa, pe care a denumit-o “o creatie stralucitoare”. Iar despre colaborarea cu MANOWAR Blessed a spus ca a fost “cu totul miraculoasa” si ca “i-a schimbat viata”.
 
Brian a realizat o treaba senzationala! El a facut mai mult decat sa nareze povestea. El a interpretat-o.” a spus bassistul si producatorul trupei MANOWAR, Joey DeMaio. “Cand asculti partea narativa ai impresia ca urmaresti un scurt metraj de la Hollywood. Ne-am dat seama imediat ca trebuie sa intregim prestatia extraordinara a lui Brian cu efecte sonore de aceeasi calitate. Am cautat un alt nume de referinta de la Hollywood, iar domnul Hamilton Sterling s-a dovedit a fi alegerea perfecta!” a explicat DeMaio.
 
 
De numele lui Hamilton Sterling, veteran al Hollywoodului ca specialist in efecte sonore,
se leaga blockbuster-uri de actiune precum “The Dark Knight”, “Men In Black 3”, “War Of The Worlds”, si “Master And Commander: The Far Side of the World”, doua dintre aceste productii primind premii Oscar la categoria „Cea mai buna editare sonora”.
 
Prietenul meu, audio inginerul Rich Breen, laureat al premiului Grammy, a luat legatura cu mine cu privire la proiectul de mare amploare sonora al trupei MANOWAR - “The Warrior’s Prayer MMXIV”. In cazul de fata, exista deja un cadru narativ, inregistrat anterior de excelentul actor Brian Blessed, pe care il vazusem, in tinerete, in productia lui Robert Graves, “I, Claudius”. Interpretarea lui evocatoare debordeaza de emotie, iar dinamica inregistrarii mi-a permis o variatie ce se intinde de la cele mai linistite si eterice efecte, pana la sunetele specifice unei batalii aflate la apogeu. Prestatia lui plina de viziune a fost un ghid excelent, la fel ca si simtul actiunii si al directiei de care a dat dovada domnul DeMaio” a spus Hamilton Sterling.
 
Albumul “Kings Of Metal” al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria heavy metal, a fost lansat pe 18 noiembrie 1988 si a fost urmat de un turneu mondial in 1989. Pentru a celebra cea de a 25 a aniversare de la lansarea “Kings Of Metal”, MANOWAR va lansa o varianta noua si speciala, a albumului: “Kings Of Metal XXIV,” care va fi urmata de "Kings Of Metal MMXIV" World Tour.
 
Multe alte date vor fi dezvaluite in curand, incluzand si primele aparitii la festivaluri outdoor, din vara lui 2014.
 
Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:
 
Miercuri, 19 martie 2014 – Palatul Sporturilor Olimpice din Krasnodar, Rusia.
 
Vineri, 21 martie 2014 – Palatul Sporturilor Luzhniki - Moscova, Rusia
 
Duminica, 23 martie, 2014 – Palatul Sporturilor Yubileyny – St Petersburg, Rusia
 
Vineri/Sâmbătă, 25-26 iulie 2014 – Suvilahti Open Air – Helsinki, Finlanda
 
 
Mai multe date vor fi anuntate in curand.
 
Pentru informatii si update-uri constante vizitati:
www.manowar.com     
www.facebook.com/manowar
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 14:16 |  November 07, 2013  | 3 Comentarii  | 2877 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR isi uneste fortele cu Hamilton Sterling - Sound Design Specialist la Hollywood

  • Una dintre trupele cele mai mari pe felia ei, daca nu cea mai mare. Cat despre colaborarile cu Brian Blessed (nume predestinat si una dintre cele mai mari legende pe felia ei) si Hamilton Sterling (unul dintre cei mai mari veterani de la Hollywood pe felia lui), acestea nu pot decat sa garanteze ca produsul finit Kings of Metal XXIV va fi unul dintre produsele finite cele mai mari pe felia lui, daca nu cumva chiar cel mai mare.

    1. Posted by Sake | 07 Noiembrie 2013 14:54
  • In ceea ce priveste afirmatiile domnului Sterling referitoare la Joey DeMaio, potrivit carora acesta demonstreaza unul dintre simturile actiunii si al directiei cele mai tari pe felia lor, acestea denota atat unul dintre gesturile de gentilete cele mai mari pe felia lor, cat si o acuitate vizuala si un simt al observatiei cele mai fine pe felia lor. Respect!

    2. Posted by Sake | 07 Noiembrie 2013 15:17
  • Feliile de paine se ung cu unt, se pune putina sare si se rumenesc la cuptor la foc mic. Se servesc calde la cafeaua in care se pune putin coniac.. sau alte bauturi alcoolice

    3. Posted by rionescu77 | 12 Noiembrie 2013 12:13
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri