stiri rock

MANOWAR lanseaza DVD-ul “Hell On Earth 5” pe 27 noiembrie 2009

MANOWAR lanseaza DVD-ul “Hell On Earth 5” pe 27 noiembrie 2009

Mult asteptata continuare a seriei Hell On Earth va iesi pe piata in 27 noiembrie 2009.

“Hell On Earth 5” va cuprinde momente din din turneul recent incheiat al trupei MANOWAR. Pe el se vor gasi secvente din: Germania, Norvegia, Spania, Finlanda, Spania, Finlanda, Rusia, Romania, SUA si Canada. Setlistul va cuprinde atat piese considerate clasice in repertoriul trupei, cat si melodii de data recenta. Printre acestea se vor numara: Gloves Of Metal, The Crown And The Ring, Hand Of Doom, Hymn Of The Immortal Warrior, Father, God Or Man, si multe altele.

Regizorul Neil Johnson adauga: “Firul este reluat de acolo de unde s-a incheiat DVD-ul Earthshaker. Hell On Earth 5 prezinta turneul Demons, Dragons & Warriors Tour, in toata maretia lui, aratand atat prezenta pe scena a Vikingilor, cat si secvente ce ilustreaza toata nebunia ce se petrece in culise, la un show MANOWAR. Am facut tot posibilul sa includ pe DVD, atat piese clasice cat si noi, optand mai ales pentru acele cantece care nu se regasesc pe alte materiale video. Printre ele se numara “Mountains”, o piesa foarte ceruta, dar si piese de pe noul EP, Thunder In The Sky. DVD-ul va fi cu un nivel peste Hell On Earth 4, atat in privinta calitatii, cat si a spectacolului oferit.”

DVD-ul va fi disponibil in regim pre-sale exclusiv online la: The Kingdom Of Steel magazinul de produse oficiale al trupei MANOWAR.


Mai multe detalii si informatii privind comenzile, vor urma in curand.

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  September 05, 2009  | 1 Comentarii  | 3457 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR lanseaza DVD-ul “Hell On Earth 5” pe 27 noiembrie 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri