stiri rock

MANOWAR & MAGIC CIRCLE MUSIC - parteneriat cu D.A.S. AUDIO

MANOWAR & MAGIC CIRCLE MUSIC - parteneriat cu D.A.S. AUDIO
Manowar & Magic Circle Music anunta parteneriatul exclusiv cu D.A.S Audio, liderul mondial in domeniul sistemelor de inalta fdelitate pentru redarea si amplificarea sunetului.
 
Joey DeMaio spune: “aceasta colaborare a aparut din dorinta ambelor parti de a stabili noi standarde in privinta redarii sunetului, si de a arata ca muzica live poate fi in acelasi timp “louder than hell” si crystal clear
Magic Circle Music si DAS Audio impartsesc dorinta de de a oferi un echilibru perfect intre volumul zdrobitor si claritate sunetului, in timpul prestatiilor live.

Compania D.A.S. Audio S.A. a fost infiintata in orasul Valencia, Spania, la inceputul anilor 1970 de catre Alberola Juan, inginer proiectant si inovator in domeniu, aceasta devenind apoi un lider in ceea ce inseamna imbunatatirea calitatii si modului de amplificare a sunetului, avand o prezenta globala foarte extinsa precum si centre de distributie in Europa, Asia si Statele Unite.
 
Turneul Battle Hymns 2011 a marcat inceputul acestei colaborari. Manowar a utilizat in timpul turneului exclusiv echipament D.A.S. Audio, Aero Series 2 line array.
 “Acesta este cel mai uluitor sistem PA pe care l-am folosit vreodata. Iar dorinta companiei de a excela nu are concurenta” a spus Joey De Maio, dupa ce a utilizat un sitem PA D.A.S. Audio, importat special, pentru concertul din Cleveland Ohio, SUA..

DAS Audio a celebrat 40 de ani de activitate in cadrul Targului anual de muzica de la Farnkfurt (Musikmesse Frankfurt). Targul este cel mai important eveniment care aduce la un loc producatorii de instrumente muzicale, echipamente specializate si reprezentanti ai industriei muzicale.
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 19:57 |  April 12, 2011  | 0 Comentarii  | 3638 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR & MAGIC CIRCLE MUSIC - parteneriat cu D.A.S. AUDIO

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri