stiri rock

MANOWAR: mai multe despre Thunder in the Sky

MANOWAR: mai multe despre Thunder in the Sky

Thunder In The Sky, noul EP al trupei Manowar, ce constituie si primul CD din Asgard Saga, a fost pus in vanzare. Cei prezenti l-au putut achizitiona la Festivalul Provinssrock, care a avut loc week-end-ul trecut, in Finlanda.
EP-ului va fi disponibil la toate evenimentele la care Manowar va fi cap de afis in 2009, in cadrul turneului Death To Infidels. Trupa va fi prezenta la Hellfest, Franta, (21 iunie), Metalway - Spania, (27 iunie 2009) B'estfest Aftershock - Romania, (5 iulie),  Norway Rock - Norvegia, (10 iulie), Magic Circle Festival III - Germania (18 iulie), apoi se va indrepta spre Moscova, unde va sustine un concert special, pe 24 iulie, in celebrul Gorki Park Green Theatre.
 
Thunder In The Sky va avea si o editie limitata. Aceasta va include un booklet cu peste 50 de pagini, ce va cuprinde textele originale ale scriitorului Wolfgang Hohlbein, care stau la baza fiecarei piese de pe EP, precum si alte materiale bonus. Editia limitata va fi comercializata doar la Festivalul Magic Circle III , si in magazine specializate din Germania, Austria si Elvetia, in limita stocului existent.
 
Produsul se gaseste si in format high-quality MP3, aici.  Versiunea disponibila pentru download are exact acelasi continut ca si cea pusa in vanzare in timpul turneului. 

CD 1:
01. Thunder In The Sky
02. God Or Man
03. Let The Gods Decide
04. Father
05. Die With Honor
06. The Crown And The Ring (2008)

CD-ul al doilea  cuprinde piesa Father, cantata in urmatoarele limbi: germana, italiana, romana, maghiara, bulgara, norvegiana, spaniola, franceza, greaca, turca, poloneza, japoneza, croata, portugheza, finlandeza. Piesa constituie materializarea muzicala a unui moment cheie din prima carte elaborata de Wolfgang Hohlbein, in cadrul proiectului Asgard Saga.

Poti viziona un material referitor la aceasta piesa pe link-ul urmator: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3sXSEPSppDQ[/youtube]

Pentru mai multe informatii viziteaza: http://www.manowar.com/, http://www.magiccirclefestival.com/ or http://www.magiccirclemusic.com/. http://www.asgard-saga.com/

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  June 18, 2009  | 0 Comentarii  | 2222 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: mai multe despre Thunder in the Sky

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri