stiri rock

MANOWAR: premiera Asgard Saga a fost un succes

MANOWAR: premiera Asgard Saga a fost un succes

Fanii metalului au avut sansa sa isi arate apetitul pentru muzica si distractie, in timpul celei de a treia editii a FESTIVALULUI MAGIC CIRCLE, care a avut loc pe 17 si 18 iulie, la Loreley, in Germania.

Pentru MANOWAR, headliner-ul serii, aparitia de la Loreley a reprezentat un moment special in cadrul turneului „DEATH TO INFIDELS”, pentru ca a constituit premiera live a pieselor cuprinse pe EP-ul „Thunder In The Sky”. Acesta este primul CD din „THE ASGARD SAGA”, proiect multimedia ce are la baza colaborarea trupei cu scriitorul de literatura fantasy Wolfgang Hohlbein. Este vorba despre o aventura plina de actiune, inspirata de mitologia nordica, care va fi extinsa in permanenta, prin lansarea periodica a unor noi elemente.

MANOWAR nu au fost singurii care au prezentat piese in premiera la acest eveniment. Trupele JACK STARR’S BURNING STARR, METALFORCE si HOLYHELL, care se afla in plina ascensiune, au adus, la randul lor, in fata publicului melodii de pe noile lor albume.
Valea Rinului a fost strabatuta si de sonoritatile celorlalte trupe de pe afisul festivalului, printre care s-au numarat : KINGDOM COME, VAN CANTO, si nou venitii ULYTAU (Kazakhstan).

Inainte ca MANOWAR sa zguduie pamantul, cu noile piese, printre care se numara rasunatoarele „Let The Gods Decide” si „God Or Man”, Wolfgang Hohlbein a urcat pe scena, pentru a anunta faptul ca lansarea primei sale carti din seria THE ASGARD SAGA este programata pentru luna martie 2010. Pentru albumului trupei MANOWAR,  „Hammer Of The Gods”,  a carui lansare este planificata pentru aceasta iarna, Wolfgang Hohlbein a promis ca va oferi o noua creatie in exclusivitate, asa cum a procedat si pentru fiecare piesa inclusa pe EP-ul „Thunder in the Sky”. 

Scriitorul a adus multumiri speciale fanilor, pentru raspunsul entuziast de care s-a bucurat, in timpul sesiunii de lectura, din cursul zilei de vineri. Atunci, el a citit pentru prima oara in fata publicului povestile incluse in booklet-ul editiei Deluxe a EP-ului „Thunder In The Sky“, ce a fost lansata la acest eveniment: „Am fost uimit de interesul viu al publicului, mai ales in acest stadiu incipient al proiectului, precum si de primirea foarte calda care mi s-a facut.”, a declarat el, dupa incheierea sesiunii.

Joey DeMaio, care a fost nevoit se viziteze camera de garda pentru o urgenta medicala in ziua de vineri, a spus la randul lui: „Mi-as fi dorit sa fiu de fata atunci cand Wolfgang si-a prezentat in premiera nuvelele si sa iau parte la sesiune de intrebari si raspunsuri care a urmat. Colaborarea cu el este o experienta minunata si sunt nerabdator sa extind acest proiect impreuna cu el.”
Pentru urmatoarea editie a festivalului, cei doi parteneri au promis ca activitatile legate de „Asgard” vor beneficia de mai mult timp si spatiu.

Ca o multumire speciala adresata fanilor, povestile din booklet-ul EP-ului ”Thunder In The Sky”, si alte elemnte speciale vor fi disponibile pe site-ul oficial ASGARD SAGA.: www.asgard-saga.com.

Puteti viziona mai jos o secventa din timpul festivalului:

 


Pentru mai multe informatii vizitati: www.magiccirclemusic.com , www.manowar.com  si www.asgard-saga.com 

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  July 24, 2009  | 4 Comentarii  | 2586 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR: premiera Asgard Saga a fost un succes

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri