stiri rock

MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club

MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club

Sambata 24 noiembrie, fanii MANOWAR s-au adunat, cu mic cu mare, in clubul Fire din capitala pentru a sarbatori lansarea celui de al doisprezecelea album al formatiei. Au fost prezenti fani din mai multe orase, ba chiar si cativa reprezentanti din tara vecina, Bulgaria.

Atmosfera din club s-a animat repede, imediat dupa ora 19.00. Manowall-ul amplasat pe unul dintre pereti a devenit neincapator pentru mesaje adresate trupei, iar primii sositi care au scris un mesaj au primit si obiecte suvenir MANOWAR.

Photobucket

 

Photobucket

 

Seara a inceput, in forta, cu auditia albumului, iar piesele noi au fost primite cu entuziasm, de public. Adulti, adolescenti si chiar copii s-au lasat purtati de sonoritatile heavy metal si au infruntat The Lord Of Steel .

 

Publicul a luat foc odata cu urcarea formatiei TROOPER pe scena. Baietii au pregatit un moment special, interpretand, cu multa convingere si versatilitate, trei piese din repertoriul MANOWAR: “The Gods Made Heavy Metal,” “Brothers Of Metal”, “The Crown And The Ring.” A fost o sesiune serioasa de headbanging pe primele doua melodii, apoi toata lumea a cantat piesa care, de obicei, incheie concertele regilor metalului. Publicul a cerut cu ardoare un bis, iar TROOPER a oferit exact ceea ce sperau cei prezenti: piesa “Tari ca muntii,” adevarat element de referinta al repertoriului lor.

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

 
Castigatorul concursului de pe pagina de Facebook Rock FM si-a primit premiul (noul CD, tricou, geanta si bandana) pe scena din Fire.

 

Photobucket

 

Photobucket

 

 

Iar dupa inca cateva piese MANOWAR a venit timpul pentru partea interactiva a serii: concursurile. DJ-ul Rock FM Lucian Boariu a dirijat alaturi de organizatori ostilitatile interactive, iar fanii MANOWAR au luat parte la diverse intreceri ce au avut ca miza produse oficiale oferite de trupa. Primii concurenti s-au duelat in cunoasterea versurilor din melodiile regilor metalului, iar pe langa merchandise au castigat si beri puse la dispozitie de URSUS.

 


 

 

Photobucket

 

Photobucket

De la poezie s-a trecut la un moment fierbinte, odata cu startul concursului Pleasure Slave. Premiul cel mare pus la bataie a fost un CD cu albumul The Lord Of Steel, iar castigatoarea, pe nume Mirela si l-a adjudecat cu o prestatie cat se poate de convingatoare.

 

Photobucket

 

Photobucket

 

 

 

Cinelul cu autografele trupei, un obiect de colectie ravnit de orice fan MANOWAR si-a gasit stapanul tot sambata. Finala concursului derulat de Rock FM, a fost un punct de varf al serii. Daca initial fusesera anuntati 5 finalisti, la lupta din club au luat parte doar 3, adica aceia care s-au achitat si de conditia de a inregistra un material video adresat trupei. Marele invingator, desemnat in urma unui baraj ce a inclus intrebari despre formatia MANOWAR, a fost Marian din Bucuresti.

 

Photobucket

 

Photobucket

 

  

Chitara oferita de Muzica Store, a fost o alta atractie a evenimentului, mai ales ca s-a odihnit pe scena, in vazul tuturor, intreaga seara. Tragerea la sorti a avut loc la miezul noptii, iar daca primul numar extras din urna nu a fost validat deoarece titularul nu avea asupra sa un produs oficial MANOWAR, a doua extragere a fost cu noroc:  chitara a intrat in posesia unui bucurestean, pe nume Cosmin.

Photobucket

 

 

 
 

Partyul a continuat cu un concurs de headbanging, la care lupta a fost stransa si s-a derulat in mai multe serii consecutive, pana s-a reusit desemnarea celor mai tari headbangeri. Showul concurentilor clasati pe primele 3 locuri a fost recompensat cu produse oficiale MANOWAR.

 

O surpriza de proportii s-a petrecut cand pe scena a urcat castigatorul chitarei oferite de Muzica Store si a anuntat ca, in spiritual fratiei metalului, cedeaza premiul unui prieten, pe care il considera cel mai inflacarat fan MANOWAR. Pentru a nu ofensa pe nimeni Cosmin a facut precizarea este vorba de “cel mai inflacarat dintre cei pe care ii cunosc eu,” iar instrumentul a ajuns in cele din urma in posesia lui Angel din Bucuresti.

 

Tot Angel, un personaj popular printre metalistii din capitala, a castigat si finala concursului pentru cel mai metal outfit, desfasurat pe Metalhead.

 

Photobucket

 

 

Cei puternici s-au intrecut la scandenberg, iar pe langa produsele oficiale s-au bucurat si de premiul venit din partea URSUS, apoi partyul a continuat pe riffuri MANOWAR pana aproape in zori.

 

Evenimentul a marcat lansarea albumului The Lord Of Steel si a fost realizat cu sprijinul Rock FM, Ursus, Muzica Store, Art Photo Studio, Print Design Tipografie si Fire Club.

 

Galerie foto FIRE CLUB

 




MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 18:53 |  November 27, 2012  | 0 Comentarii  | 4312 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri