stiri rock

MANOWAR va fi headliner la Gods Of Metal Milano, pe 21 iunie 2012.

MANOWAR va fi headliner la Gods Of Metal Milano, pe 21 iunie 2012.
MANOWAR începe anul cu un anunţ important: trupa va cânta la Milano pe 21 iunie 2012, în postura de head liner a Festivalul „Gods of Metal”. Aceasta este îndeplinirea promisiunii de se întoarce în Italia, într-o manieră triumfală, pe care MANOWAR a făcut-o fanilor cu 10 ani în urmă.
 
«Fanii italieni au învins; credinţa lor, arătată prin refuzul de a accepta “false metal-ul” este motivul pentru care, în sfârşit ne întoarcem.» a spus Joey DeMaio în anunţul său. „Nu am făcut niciun compromis şi nici fanii noştri loiali nu vor face vreodată.”  
 
„A existat o luptă între promoteri, cu privire la cine să fie cei care îi aduc pe MANOWAR înapoi în Italia, iar cei de la Gods of Metal au câştigat”
 
MANOWAR are susţinători puternici şi loiali în Italia şi în întreaga lume. Aceasta va fi a patra apariţie a trupei MANOWAR în calitate de headliner, la Gods of Metal; nicio altă trupă nu a mai făcut acest lucru! 2012 este anul în care Gods of Metal aniversează 15 ani de existenţă, iar festivalul este ca o casă pentru MANOWAR şi suntem din nou mândri să aducem formaţia înapoi în Italia” a spus promoterul Andrea Pieroni.
 
Am cântat la ultimul festival în Italia în 2001 şi am promis că nu vom reveni până când nu le vom putea da fanilor noştri ceea ce merită, iar anul acesta  promisiunea va fi îndeplinită. Jurăm să facem pământul să se cutremure, de putere şi măreţie ” a spus Joey DeMaio. “Aceasta va fi un show pe care nici un adevărat metal warrior nu va dori să îl piardă. Îi chemăm pe toţi războinicii metalului, nu numai din Italia, ci din întreaga lume, să ni se alăture pentru experienţa metal cutremurătoare şi zdrobitoare” a continuat Joey DeMaio.
 
Vocile fanilor italieni nu au putut fi reduse la tăcere, ele s-au făcut până la urmă auzite. Alte ţări le vor urma exemplul  şi chemarea voastră va fi motivul pentru care MANOWAR va veni la voi în ţară!” a explicat Joey DeMaio.
 
 
Vor urma alte ştiri şi surprize”, promite DeMaio şi adaugă: “verificaţi pagina noastră de Facebook http://www.facebook.com/manowar pentru updateuri constante. ”
 
Deşi concertul marchează 10 ani de la lansarea abumului „Warriors of the World United” set-listul nu va fi limitat la piese de pe acest album.
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 17:37 |  January 27, 2012  | 0 Comentarii  | 2801 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR va fi headliner la Gods Of Metal Milano, pe 21 iunie 2012.

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri