stiri rock

MARDUK, MOONSPELL si KHORS intregesc line-up-ul Carpathian Alliance Metal Festival 2015

MARDUK, MOONSPELL si KHORS intregesc line-up-ul Carpathian Alliance Metal Festival 2015
Carpathian Alliance Metal Festival 2015 confirma ultimele patru trupe pentru aceasta editie - Moonspell (Portugalia), Marduk (Suedia), Lacrima (Polonia) și Khors (Ucraina) intregesc line-upul evenimentului.

CAMF 2015 Full Line-up: Moonspell, Septic Flesh, Marduk, Enthroned, Bodyfarm, Saturnus, Graveworm, Finsterforst, Satanic Warmaster, Kampfar, Endstille, Khors, Akral Necrosis, Cryptic Forest, Mindthreat, Dark End, Kistvaen, Ragnell, Devlsy, Psychonaut 4, Lacrima, Apostate, Disarm.

Reamintim ca editia de anul acesta se va desfasura pe teritoriul complexului de recreaţie Lviv Switzerland (http://www.swiss.lviv.ua), amplasat langa centura orasului. Participantii care nu doresc sa stea la cort vor avea posibilitatea să inchirieze camere și apartamente în oraș. Transportul către locația festivalului se poate face cu ajutorul mai multor linii de autobuz sau reprezentanți ai unor companii private de transport si servicii taxi. In medie, taxiul de la Gara Mare costă aproximativ 75UAH (~ 15 Lei).

Schimbari:

Exista doua categori de bilete si doua categori de preturi:
    - bilet cu acces unic - 200UAH preț valabil pentru site-ul oficial al evenimentului și 220UAH preț valabil pentru magazinele partenere.
    - bilet cu acces nelimitat - 490UAH pret valabil pentru site-ul oficial al evenimentului și 500UAH preț valabil pentru magazinele partenere.

Diferenta dintre cele doua tipuri de bilete consta in faptul ca biletul cu acces nelimitat va permite sa treceti prin punctul de acces al evenimentului în fiecare zi si este recomandat persoanelor care doresc sa se cazeze in oras. Biletul cu acces unic este recomandat participantilor care doresc sa stea la cort si nu au nevoie sa paraseasca perimentrul festivalului. Preturile pentru oaspetii straini sunt de 15 euro (bilet acces unic) si, respectiv, 30 euro (bilet acces nelimitat).
Line-up:

Din nefericire, anul acesta am fost nevoiti sa facem anumite schimbari în line-up, astfel trupele Horna și Thyrfing nu vor putea sa vina din motive personale,iar pentru Watain programul trupei este extrem de aglomerat si nu pot participa la festival in acest an. La Vulture Industries si Wintersun am fost nevoiti sa renuntam din cauza situatiei economice.


Sursa: Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE Marduk, Moonspell
Posted by H., at 15:24 |  May 26, 2015  | 0 Comentarii  | 3489 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MARDUK, MOONSPELL si KHORS intregesc line-up-ul Carpathian Alliance Metal Festival 2015

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri