stiri rock

Martin Lopez (AMON AMARTH, OPETH) si Steve DiGiorgio (SADUS, OBITUARY, ICED EARTH) prezinta trupa SOEN in Romania

Martin Lopez (AMON AMARTH, OPETH) si Steve DiGiorgio (SADUS, OBITUARY, ICED EARTH) prezinta trupa SOEN in Romania
Dupa realizarea unui album cu Amon Amarth si aproape un deceniu alaturi de Opeth, tobosarul Martin Lopez si legendarul basist Steve DiGiorgio din Sadus, Testament, Obituary, Sebastian Bach, Iced Earth si multe alte reusite proiecte, alaturi de talentatii muzicieni Joel Ekelöf si Kim Platbarzdis, formeza in 2010 trupa Soen.

Cu sprijinul SpineFarm Records si al producatorului David Bottrill (Tool, Smashing Pumpkins, Muse), Soen lanseaza albumul Cognitive in 2012 si castiga rapid faima mondiala in topurile genului Progressive Metal. in acelasi an, Soen se alatura turneului de promovare Tragic Idol al formatiei britanice Paradise Lost, apare pe afisul Finnish Metal Expo si in Relentless Garage din Londra la un eveniment organizat de Last.fm. In 2013, supergrupul ajunge in Romania la Ghost Gathering.

Ghost Gathering Rasnov a confirmat pana acum alte noua trupe participante la cea de-a doua editie: Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Kayno Yesno Slonce (BG), Hathor (RO), Hteththemeth (RO), Chaostar (GR), Irfan (BG), Eye of Solitude (UK) si Kistvaen (RO), formatii venind din sfere particulare ale muzicii contemporane: ambiental, neofolk, neoclassic, black metal sau experimental.

intalnirea de la Rasnov din 2013 va avea loc in perioada 12-13 iulie la baza cetatii Rasnov oferind publicului spatii de campare in incinta festivalului si 2.000 de locuri de cazare in pensiunile Statiunii Turistice de Interes National Rasnov.

Accesul publicului va fi organizat in baza abonamentelor ce pot fi achizitionate in avans din reteaua Eventim la pretul de 80 de lei in perioada urmatoare si 100 de lei in zilele evenimentului. Sunt disponibile si bilete pentru fiecare zi a festivalului. Pachetul contine loc in camping si acces la evenimentele Ghost Gathering 2013. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati website-ul proiectului: www.ghostgathering.ro



MAI MULTE DESPRE Soen
Posted by H., at 22:17 |  March 20, 2013  | 0 Comentarii  | 2829 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Martin Lopez (AMON AMARTH, OPETH) si Steve DiGiorgio (SADUS, OBITUARY, ICED EARTH) prezinta trupa SOEN in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri