stiri rock

Maximum Rock Awards 2013: detalii despre eveniment

Maximum Rock Awards 2013: detalii despre eveniment
Pe data de 26 februarie 2014, in Club Colectiv, Maximum Rock celebreaza un eveniment important pentru scena autohtona de rock si metal.
 
Este vorba despre ceremonia de premiere a formatiilor castigatoare la cea mai recenta editie a "Maximum Rock Awards 2013".
 
In cadrul evenimentului, vor urca pe scena trei trupe importante pentru fenomenul rock/metal local si emblematice pentru "polaritatile" acestuia.
 
Este vorba despre APA SIMBETII - castigatoare a trofeului "Best Metal Newcomer" si reprezentativa pentru ambitia si performantele noii generatii, urmata de REZIDENT EX, o formatie de mare forta, cu o vasta experienta, singura castigatoare a doua trofee - "Best Romanian Rock Band" si "Best Romanian Rock Album"2013. 
 
REZIDENT EX vor sustine un recital impreuna cu invitatii lor speciali, un moment unic care nu trebuie ratat avand in vedere ca bandul  pregateste in perioada urmatoare prezentarea noului solist vocal.
 
Invitati la eveniment sunt si cei de  CHANGING SKINS care vor dezvalui cateva piese de pe mult asteptatul material discografic, care va aparea in cursul lui 2014.
 
La "Maximum Rock Awards 2013", fanii vor avea ocazia sa participe la meet and greet-uri cu trupele prezente la eveniment, dar si sa-si achizitioneze CD-uri, tricouri si alte accesorii rock de la un stand specializat.
 
Biletele costa 25 de lei si vor fi disponibile doar in ziua event-ului, la locatie.
Cei interesati sa obtina ACREDITARI la eveniment, sunt rugati sa trimita un mail pe adresa promo@promusicprod.ro. 
Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/608915085844539/?fref=ts
 


MAI MULTE DESPRE Apa Simbetii, Changing Skins , Rezident Ex
Posted by Dragos P., at 12:16 |  February 13, 2014  | 0 Comentarii  | 1048 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Maximum Rock Awards 2013: detalii despre eveniment

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri