stiri rock

MEDIOCRACY si-a incetat activitatea!

MEDIOCRACY si-a incetat activitatea!
Grupul bucurestean Mediocracy a anuntat prin intermediul paginii oficiale de Facebook faptul ca si-a incetat activitatea. Vocalistul Catalin Oltei "Viez" a publicat urmatorul mesaj:

"MEDIOCRACY is no longer a band. We will continue to play music in different projects. It's been a fun ride but now it has come to an end.Thank you all for your support over these past three years! Cheers!"

Trupa a luat nastere in anul 2010, an in care a lansat demo-ul Mediocracy si albumul Human Progress - Endless Regress. In anul 2011 a vazut lumina zilei discul Asoma, in vreme ce un an mai tarziu trupa a lansat EP-ul Memory Hole.

Ultima piesa lansata de Mediocracy poarta numele Gray and Poor, videoclipul putand fi vazut mai jos:

 

Intr-un interviu oferit in acest an pentru Metalfan Romania, Costin Chioreanu, chitaristul grupului a raspuns la intrebarea:

"Metalfan: Consideri ca este mult sau putin ceea ce a realizat Mediocracy din 2010 pana acum? Intentionati sa lansati un nou album de studio sau un material live in viitorul apropiat?
Costin Chioreanu: Da, vrem sa lansam un album nou cat de curand. Piese sunt destule deja, insa mai stam si mai lucram, am aruncat deja o gramada de material pentru a pastra ce e mai bun. Va fi ceva strain societatii – ceva cumva asemanator unui mustang in libertate. Am facut niste schimbari radicale in optica trupei in legatura cu tot ceea ce inseamna promovare in ziua de azi, asa ca primele rezultate se vor vedea curand, pentru cei ce vor sa le auda...
"


MAI MULTE DESPRE Mediocracy
Posted by H., at 17:11 |  August 28, 2013  | 0 Comentarii  | 2137 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MEDIOCRACY si-a incetat activitatea!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri