stiri rock

Meet and greet la Interplanetary Night II

Meet and greet la Interplanetary Night II
Primii platitori de bilete care vor ajunge sambata, 25 Mai, in club Ageless, la a doua editie Interplanetary Night se vor putea bucura de o intalnire cu membrii The Thirteenth Sun. La acest meet and greet, publicul se poate bucura si de o sesiune de autografe.

Cu aceasta ocazie, organizatorii anunta ca persoanele care si-au rezervat un bilet si nu pot ajunge la banca pentru plata acestuia, il pot achita la intrarea in club.

A doua editie a Interplanetary Night, un eveniment exclusivist cu doar 60 de bilete puse la dispozitia publicului, anunta doua proiecte inedite, dintre care unul apare in premiera pe o scena din Romania. Este vorba de The Thirteenth Sun impreuna cu Valerinne.

Interplanetary Night II vine ca o punte spre cel mai important eveniment Cavalleria Events al anului, fiind unicul show pana la festivalul Ghost Gathering Rasnov de pe 12 – 13 Iulie. Seara se va incheia cu un set special de proiectii acompaniate de un playlist muzical atent selectionat. Biletele pot fi rezervate prin e-mail la adresa events.cavalleria@gmail.com. Pretul unui bilet este de 25 LEI, iar barul ofera fiecarui participant un frappe din partea casei.

Interplanetary Night II este un eveniment organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events



MAI MULTE DESPRE The Thirteenth Sun, Valerinne
Posted by H., at 13:22 |  May 22, 2013  | 0 Comentarii  | 1673 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Meet and greet la Interplanetary Night II

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri