stiri rock

Meet&Greet ALTERNATIVE 4 la concertul Leafblade si Abigail din Wings Club (14 decembrie)

Meet&Greet  ALTERNATIVE 4   la concertul Leafblade si Abigail din Wings Club (14 decembrie)
Cu ocazia concertelor  Leafblade si Abigail din Wings Club,  publicul are ocazia sa participe la o intalnire speciala cu membrii unei alte trupe din aceeasi familie muzicala – Alternative 4,  invitati pentru un meet & greet cu fanii . Pentru ca intamplator cele doua trupe din Liverpool au concerte in aceeasi saptamana in Bucuresti, DonisArt si Cavalleria Events , organizatorii celor doua evenimente,  au  convenit sa bucure  publicul aducand artisti din aceeasi “familie” in cadrul unui eveniment unic. Intalnirea este cu atat mai speciala cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude (Leafblade)  si cu Razvan Alexandru (Abigail). Pe langa faptul ca Duncan Patterson a cantat in trecut in Leafblade, relatia de prietenie dintre el si Sean Jude dateaza de multa vreme.
Pe langa vechea prietenie ce ii leaga pe cei doi muzicieni britanici, Duncan Patterson se considera un fan al trupei Valle Crucis in care activa Sean Jude in anii ’90 si a cantat in cateva ocazii si cu Leafblade.
Primii 20 de participanti care prezinta la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Kulturhaus se vor bucura de intrare gratuita la concertul din Wings Club din 14 decembrie.

Concertul din Bucuresti al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, si va avea loc in urmatoarele orase: 13 decembrie la Brasov in Club Rockstadt, la  Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie.
Concertul Alternative 4 din data de 15 decembrie din Kulturhaus este organizat de DonisArt.
 


MAI MULTE DESPRE Abigail, Alternative 4, Leafblade
Posted by Ruxia Sandru, at 19:15 |  December 10, 2011  | 0 Comentarii  | 3001 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Meet&Greet ALTERNATIVE 4 la concertul Leafblade si Abigail din Wings Club (14 decembrie)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri