stiri rock

Membrii SPINECRUSHER si VIOLESSON pe coloana sonora a filmului 'GRINDCORE'

Membrii SPINECRUSHER si VIOLESSON pe coloana sonora a filmului 'GRINDCORE'
Scurt metrajul Grindcore este regizat de Ioachim Ciobanu, scenariul fiind scris de Ioachim Ciobanu si Claudiu Oprea. Pe coloana sonora a filmului a carei data de lansare inca nu a fost facuta publica, figureaza compozitii semnate de Will and the People (Marea Britanie), dar si compozitii special compuse de Daniel-Andrei Gheorghiu - chitara (Spinecrusher), Radu Tudor Nastase - bas (Spinecrusher) si Andrei Radulescu - voce (Violesson, ex-Spinecrusher) si doua compozitii originale Morloc (Romania). Trailer-ul filmului poate fi vazut mai jos:

 

Vocalistul Andrei Radulescu a decis sa paraseasca grupul bucurestean de death/thrash metal Spinecrusher in luna august a anului 2012 ca urmare a unor discutii interne purtate cu ceilalti membrii ai trupei. In locul acestuia, fiind cooptat in trupa Bony, fostul vocalist al trupei Snapjaw.

Spinecrusher va concerta in data de 23 martie 2013 in clubul Ageless Club in cadrul celei de a doua editii a festivalului Underground Metal Resistance organizat de Cavalleria Events, iar in data de 6 aprilie 2013 va urca pe scena clubului Private Hell alaturi de trupele Avatar si Neisseria.

Violesson, noul grup al lui Andrei Radulescu, va concerta in data de 5 aprilie in clubul Private Hell, iar in data de 11 aprilie 2013 in clubul Ageless din Bucuresti.

Paginile oficiale de Facebook ale trupelor pot fi accesate mai jos:

Spinecrusher (old school thrash / death metal)
http://www.facebook.com/Spinecrusherband

Violesson (hardcore / old school death metal)
http://www.facebook.com/violessonband


MAI MULTE DESPRE Spinecrusher, Violesson
Posted by H., at 22:47 |  March 18, 2013  | 0 Comentarii  | 3316 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Membrii SPINECRUSHER si VIOLESSON pe coloana sonora a filmului 'GRINDCORE'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri